2821
2789
عنوان

میدونید بزرگترین رنج چیه ؟

428 بازدید | 36 پست

بزرگترین رنج اینه که هم خودت هم خانواده ت  از یه بیماری رنج ببرید من افسردگی دارم البته سالها پیش یه دوره مبتلا شدم که خوب شدم و البته شرایط زندگی خیلی تو درمان و عود کردن بیماری مهه....پسرم که بیست و خورده ای سنشه همی ینطور صبح تا شب گوشه اناقه و تقریبا با بیرون و آدمها هیچ ارتباطی نداره و حاضر به اومدن پیش دکتر هم نیست ....مامانم هم همینطور همش مریضه هرروز یه مشت قرصهای مختلف میخوره منشأ همه مریضی هاشم عصبیه. ...خیلی خیلی دلمرده ست ‌‌‌‌‌‌..‌‌..چکار کنم 😔 خیلی دردناکه نتونی از چیزی لذت ببری و همش حالت بد باشه و مغز لعنتی همش در فکرهای منفی باشه  و حال یه آدم سرگردون بلاتکلیف رو داشته باشی  من فقط دلخوشیم شبه که چند ساعت بخابم و تو این دنیا نباشم 

چه کنم ؟

برام دعا کنید 

به مامانهای مهربونتون بگید برام دعا کنین 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من همیشه میگم بیماری ای که روح و روان آدم رو درگیر میکنه به مراتب سخت تر از بیماریه جسمی هست. 

خدا به دلتون آرامش بده

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

به نظرم بزرگترین رنج تنهایی هستش

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU

عزیز دلم متاسف شدم 

اما بجای ابنکه بشینی و تاپیک بزنی بلند شو و با روانپزشک برو لطفا 

این روزا با گسترش علم دایما راه های جدید درمان پیدا میشه . امیدت به خدا باشه 

در ضمن این سایت بیشتر افسرده مبکنه متاسفانه

من میفهمم چی میگی  یا مثلا یهو دلت بریزه یا همش دلشوره داشته باشی  یا خوشحال باشی ولی یه ...

من خیلی ناامیدم و خیلی بی انرژی 

واقعا منتظر شبم چند ساعت بخابم و تو این دنیا نباشم 

من خیلی ناامیدم و خیلی بی انرژی  واقعا منتظر شبم چند ساعت بخابم و تو این دنیا نباشم

دوست داری شادتر باشی ؟

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
من خیلی ناامیدم و خیلی بی انرژی  واقعا منتظر شبم چند ساعت بخابم و تو این دنیا نباشم

اگر به بهانه های کوچیک خودت شاد نکنی اوصاعت بدتر میشه 

باید به زور و بهانه کوچیک خودت شاد کنی 

برو بیرون زیر نور آفتاب قدم بزن 

هم نور خورشید هم پیاده روی خیلی موثره

عزیز دلم متاسف شدم  اما بجای ابنکه بشینی و تاپیک بزنی بلند شو و با روانپزشک برو لطفا  ای ...

من سالها پیش روانپزشک رفتم الآنم فقط یکجور قرص میخورم ....اطرافیان خیلی میگن برو دکتر ولی من از اینکه چند مدل قرص بهم بده که همه م خواب اورن میترسم ...چون دارم دنبال کار میگردم و خواب آلو خسته که نمیشه بری سرکار 

عزیزم ان شاءالله خدا کمکتون کنه ؛مامانم داره قرآن میخونه گفتم براتون دعا کنه مشکلتون حل بشه💚

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹🌹🌹

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز