2777
2789
عنوان

لاغری با آمپول ویکتوزا

144107 بازدید | 160 پست

سلام بچه ها من دکتر غذذ بهم گفت میخای سریع لاغر بشی امپول ویکتوزا هست خیلی خوبه کسایی که استفاده کردن میشه بگید چطوره من تو سایت راجبش خیلی خوندم و گفته بودن دوستان خیلی خوبه و خیلیا باهاش ۲۰ کیلو وزن کم کردن تو مدت کوتاه میخام بدونم اگه بخام خیلی لاغر بشم باید دوز بیشترشو استفاده کنم برای یک ماه چند تا بخرم کافیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای بدون عوارضه ؟

اره هیچ عوارضی نداره این امپول برای قنده و قندو تنظیم میکنه و سبب میشه غذا دیرتر از معده به روده انتقال پیدا کنه پس احساس سیری میکنی حداقل ماهی ۸ تا ۱۲ کیلو لاغر میشی بدون رژیم و ورزش 

اینا همش روی کبد تاثیر وحشتناک داره لاغری به چه قیمتی؟! 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای   لاغری   با  آمپول   نشنیده  بودم

منم نشنیده بودم دیشب دکترم گفت نخریدم ترسیدم عوارض داشته باشه ولی راجبش خیلی تحقیق کردم و از فوق تخصص غدد تهران پرسیدم گفت مشکلی نیست و عوارضی ندار

اصلا تاثیری روی کبد نداره من از یه پرفسور پرسیدم چون قراره ماه دیگه ای یوی ای کنم گفت مشکلی نیست 

تو نت سرچ کن کلی عوارض نوشته😣

اون عوارض در صورتیه که حساسیت داشته باشی به امپول در غیر اینصورت هیچ عوارضی نداره از یه پرفسور خیلی معروف پرسیدم اخه ماه دیگه ای یو ای میکنم گفتم نکنه ضرر داشته باشه گفت نه مشکلی نیست استفادت کن 

اخه من میخام باردار بشم الانشم کلی اضافه دارم اگه باردار بشم وحشتناک میشم حداقل ۲۰ کیلو کم کنم که اگه زیاد شدم بیام سر همین وزن 

اون عوارض در صورتیه که حساسیت داشته باشی به امپول در غیر اینصورت هیچ عوارضی نداره از یه پرفسور خیلی ...

چه خوب.ولی تحت نظر پزشک غدد باید مصرف بشه درسته؟؟

بلاخره اونی شد که میخواستم😍 
اصلا تاثیری روی کبد نداره من از یه پرفسور پرسیدم چون قراره ماه دیگه ای یوی ای کنم گفت مشکلی نیست&nbs ...

خوددانی ...

لاغری که اینقدر سریع باشه برای بدن کلی عارضه داره این داروها هم روی کبد تاثیر دارن و کلیه حالا هرکس بگه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️