2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتراف میکنم ما هنوز اینجا نت نداریم تو ترک اجباری اینستام و معتاد اینجا شدم

سیستان وصل نشدددد؟؟؟؟؟

دلم میخواد عروس عشقم بشم، واسم صلوات بفرست ک حاجتم برآورده بشه.... الٰهم صلی علی محمّد و آل محمّد.....
نه عزیزم بلوچستان شلوغه کل استان قطعه هنوز

چقد ک مردم این استان خوبن.... مهربون... ۲سال پیش تو راه شیراز ماشینمون رفت تو گِل گیر کرد.... هیچ کس نیومد کمک از این شیرازیا.. بخدااا.. فقط میموندن میخندیدن و میگفتن زنگ بزنید جرثقیل... زمستون یخ بووود هوا. غروبم شده بود‌‌‌‌... ی ماشین بود واسه سیستان بلوچستان بودن با همون لباس محلی، 3تا مرد بودن . ی جوووری ب ما کمک کردن و ماشین رو درآوردن.بخدا هر کی رد میشد فکر میکرد ماشین اوناست.... غرق گِل شدن. بنده خداها خودشون مسافر یودن داشتن میرفتن شهر دیگه... همونجوری رفتن نه آب بود بشورن نه چیزی اینقدددد با محبت بودن.... غیرتشونو ی شیرازی نداشت بخدا.... 

دلم میخواد عروس عشقم بشم، واسم صلوات بفرست ک حاجتم برآورده بشه.... الٰهم صلی علی محمّد و آل محمّد.....
چقد ک مردم این استان خوبن.... مهربون... ۲سال پیش تو راه شیراز ماشینمون رفت تو گِل گیر کرد.... هیچ کس ...

اره مخصوصا قوم بلوچ ولی خب متاسفانه چه فایده وقتی که حق خودشونو نمیگیرن هرچیم که تو محرومیت فرو میرن بازم سکوت کاملا نمونش بگم تو پرواز مشهد زاهدان دو ساعت تاخیر معضرت خواهی که نکردن تو فرودگاه هیچ بی صدا گیتو باز کردن منم خیلی عصبی شدم رفتم به سرکانترش گفتم کجا گیتو بدون اعلام باز میکنن از صبحه امدم اینجا که نفر اول بلیط بگیرم جلو بیفتم صدای موتور هواپیما بچه رو نترسونه بعدش شما همینطوری بدون اعلام کانترشو باز میکنید مردک نفهم دهنه کثیفشو باز کرد شماها مردم زاهدان که نفهمید چرا اعلام کنیم گفتم خودتی و جد و اجدادت ولی خب فقط من بحث میکردم که بهمم نباید برمیخورد چون از این استان نبودم ولی خود مردم این استان فقط نگاه میکردن ذره ای حرام اگه پرواز تهران اصفهان شیراز تبریز هرجیی میبود جز زاهدان مردم قورتش داده بودن

اره مخصوصا قوم بلوچ ولی خب متاسفانه چه فایده وقتی که حق خودشونو نمیگیرن هرچیم که تو محرومیت فرو میرن ...

مال کجایین از مام وصل نشده ایرانشهر خراب شده ایم

با کاربری  آقام اومدم بعد که دستش برام رو شد رمزشو برا خودم تغییر دادم🙃 تاپیکایی هم که راجب بهم زده هم پاک نکردم ونمیکنم بعنوان مدرک😒⁦:-|⁩😏
زاهدانم عزیزم کل استان وصل نیست دیگه به فکر سیم کارت پاکستانی افتادم😂😂😂

از کجا میخرن پاکستانی و

با کاربری  آقام اومدم بعد که دستش برام رو شد رمزشو برا خودم تغییر دادم🙃 تاپیکایی هم که راجب بهم زده هم پاک نکردم ونمیکنم بعنوان مدرک😒⁦:-|⁩😏