2777
2789
عنوان

خواب دیدن کسی ک دوسش داریم

1929 بازدید | 18 پست

سلام دوستان تو یه تاپیک خوندم ب هرکی خیلی فک کنی خابشو میبینی یا اگ کسی بهت خیلی فک کنه خابشو میبینی من پدربزرگم فوت شد چهلمش نتونستم برم سر خاک همون روز اومد تو خوابم دیگ ام نیومد ادم بخاد یکی بیاد تو خوابش چیکار کنع 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی من خواب کسیو که دوسش دارم وقتایی میدیدم که اصلا بهش فکر نکرده بودم 

چه جالب یعنی خودش میومد تو خابت شاید روحت میخاسته اون بیاد 

هاهاها

تا چهل شب بهش فک کن

زندگی یک فرصت کوتاهه بی خیال باش هرچه دوست داری انجام بده این زندگی خوابی بیش نیست رویای شیرین و کابوس ترسناک دارد که هردو واهی و گذراس و بزودی بیدار خواهیم شد.

عزیزدلم خواب یک چکیده ذهنی از موضوعاتیه که تو روز باهاش درگیر بودی بهش فکر کردی و یا اینکه تو ضمیرناخوداگاهت هستن یک وقتایی مغز برعکس اینکه شما دوست داری کسی رو در خواب ببینی عمل میکنه یک وقتایی هم در جهتش میدونم که چقدر دلتون میخواد که پدربزرگتونو ببینید مثلا خودم دوشب پیش وقتیخواب پدرمو پیدم زارزار گریه میکردم حتی توی خوابم هم میدونستم خوابمو نمیخواستم بیدار بشم حتی به همسرمم گفتم کاشکی بیدارم نمیکردی ولی خب مغزمه دیگه از دو شب پیش دیگه وصلم نکرده بجایی که دوستدارم توی روز به ایشون فکر کن ولی موقع خواب نه احتمال اینکه خوابشون ببینی بیشتره

تا چهل شب بهش فک کن

پدربزرگم فوت شده داره سالش میاد کلن اونم‌ک میگم چهلم اومد ب خابم ب خاطر عذاب وجدانم بود بچم مریض بود نتونستم برم گریه میکردم اومد ک یعنی بگ ناراحت نیستم نتونستی بیای..

پدربزرگم فوت شده داره سالش میاد کلن اونم‌ک میگم چهلم اومد ب خابم ب خاطر عذاب وجدانم بود بچم مریض بود ...

چ پدربزرگ مهربونی داشتی

زندگی یک فرصت کوتاهه بی خیال باش هرچه دوست داری انجام بده این زندگی خوابی بیش نیست رویای شیرین و کابوس ترسناک دارد که هردو واهی و گذراس و بزودی بیدار خواهیم شد.
عزیزدلم خواب یک چکیده ذهنی از موضوعاتیه که تو روز باهاش درگیر بودی بهش فکر کردی و یا اینکه تو ضمیرنا ...

اخع ی عزیزم خدا پدرتونو رحمت کنه اره منم خیلی دوس دارم خاب پدر بزرگمو ببینم 

اره ...ادمای مهربون خیلی زود میرن

پس بزنم تو کار بدجنسی چن سالشون بود مگه؟