2777
2789

ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان

هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي  در کلينيک پوست و ليزر ادونيس

به متولدين هر ماه در ماه تولدشان هديه تخفيف 50 هزار توماني اهدا ميشود

ده درصد تخفيف براي کساني که مشتري معرفي کنند

ليزر رايگان صورت

تخفيف ويژه براي دانشجويان با به همراه داشتن کارت دانجشويي

تلفن جهت هماهنگي 86110844-02186110849– 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ایکاص جواب منو بدی بارها ازت سوار پرسیدم خواهش میکنم 

میشه درخواستمو قبول کنی 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
سوالتون چی بود ؟  من خیلی نمیام اینجا همینجا بپرسین لطفن

عزیزم میگم شما داوودی رفتی بهت چه دارویی داد ؟ینی دارو هاش رو خوردی و خوب نشدی درمانش  کامل اجرا کردی و خوب نبود ؟راکوتان داد بهت ؟

من اخه وقت گرفتم منم پلی کیستیکم جوش میزنم تازه اللن خیلی وقتا منتظرم نوبتم شه اگه دکتر خوبی نیست خب نرم یا یه دکتر دگ برم 

بعد اون یکی دکتر دارو چیداد 

ینی من برم داوودی خوب نیست ؟

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
یادم نیست دارو چیداد بله یه سال رفتم ولی جواب نگرفتم 

ینی بعد قطع دارو خوب نشدید یا حتی دارو هام اثر نکرد ؟

خب اگه اینجوریه من نرم ؟دو هفته تو نوبت بودم😔😔