2777
2789

روغن هسته انگور استفاده میکردم حقیقتا خیلی خوب بود ولی الآن ک دوماه گذشته زیر چشمم جوشهای ریز زده ک ازبین نمیرن😧

میخام از کرم استفاده کنم

26سالمه برای جلوگیری از چروک میخام

یا رب نظر تو برنگردد...

خوب بود ینی سیاهیش رفته بود یا گودیش پر شده بود می شه عکس روغت بذاری منم این مشکل دارم تو رو خدا

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی میگیری پریم نگیر افتضاحه واسه من چروک اورد

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را،براے این همه ناباور خیال پرست....💔                                            براے براورده شدن حاجتم یه صلوات😢
من همه کرم های گرون استفاده کردم جواب نداد فقط ویتامین آچشمی که ۲۵۰۰تومن قیمتش هست عالیه

برا چی سیاهی چروک یا گودی ؟

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

من روغن اصل دارم هر روغنی بخواین ولی روغن هسته انگورم تموم شد احتمالا پس فردا روغنشو میگیرم دستگاه دارم پیج هم دارم. مغازه هم دارم

🧡عضوگروه نارنجی🧡وزن فعلی73🧡وزن هدف 55🧡تاریخ شروع: سی ام ماه تولدم(1401/03/30) 🧡
خوب بود ینی سیاهیش رفته بود یا گودیش پر شده بود می شه عکس روغت بذاری منم این مشکل دارم تو رو خدا

متاسفانه دور چشم چربی جذب نمیکنه پرتر نشده ولی سیاهیش خیییلییی بهتر شده

ازین مغازه های روغن گیری گرفتم ک جلو چشم خودم روغنشو درآورد

روش فقط نوشته روغن هسته انگور

یا رب نظر تو برنگردد...

من یه مدت اب خیار میزنم سیاهیش کاملا برطرف شده پوستمم نرم شده

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
من روغن اصل دارم هر روغنی بخواین ولی روغن هسته انگورم تموم شد احتمالا پس فردا روغنشو میگیرم دستگاه د ...

ماکادمیا هم دارین؟

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤