2777
2789
عنوان

دخترم قرص ایبوپروفن خورده

4159 بازدید | 10 پست

دخترم 3سالشه صب ساعت 11دیدم یه کپسول پروفن 200آورده داده دستم میگه قرص سرش رو با دندون کنده بود البته کپسول هنوز پر از پودر بود زبونش هم بیرون آورده بود یکم پودر رو زبونش بود مثل اینکه تلخ بود زبونش رو شستم و مجبورش کردم بالا بیاره یکم بالا اورد.زنگ زدم اورژانس گفت تعریف کردم گفت حواست بهش باشه اگه مشکلات تنفسی و گوارشی پیش اومد با ما تماس بگیر.خدا رو شکر نرماله فقط یکم خوابش میاد ولی باز با اینحال ظهر نخوابید

خیلی استرس دارم کسی تجربه مشابه داره.

همش میترسم بخوابه بره تو کما.

بهش مایعات چای و نبات  و آبجوش نباش و اب هویج و اب سیب آب پرتقال بده تا از بدنش در بیاد 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدانکنه عزیزم تروخدا دارو دم دست بچه ها نزارین، انشالله چیزی نیست نگران نباش خوبه حالش، اگرم خوابید ...

رفته از تو کیف خواهرم برداشته.داروهام تو کابینت بالاست.دستش نمیرسه.

برا بچه ها هم شربت ایبوبروفن رو میدن موقع تب یا درد چیز خاصی نیست حالا تازه نخورده هم میگی یه ذره پودر رو زبونش بوده. خودتم شربتشو داشته باش تو خونه خدای نکرده در مواقع تب بالای بچه که با استامینوفن نمیاد پایینه لازمه داشته باشی