2777
2789

ای وی  کردم 16هفتمه. خیلی میترسم چون 8سال بچه دار نشدم .اطرافیان خیلی منو می‌ترسونن .استراحت کاملم دارم.غذا و کارای خونه شوهرم انجام میده .ولی همیشه نگرانم که خدایی نکرده چیزیشون بشه.آمار سقط بالا رفته واسه همین میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وی  کردم 16هفتمه. خیلی میترسم چون 8سال بچه دار نشدم .اطرافیان خیلی منو می‌ترسونن .استراحت کا ...

عزیزم تبریک میگم خوشبحالت بالاخره انتظارت تموم شده .....من عروس عموم ای وی اف کرد الان دخترش ۵ماهشه ی دوستای مامانمم ۱۸سال بچه دارنشد اونم الان ی پسر ۲ساله داره ...‌.حالشون ک من ندیده بودمشون تو بارداری ولی میگفتن استراحت مطلق کردن ولی عروس عموم بعد ۳ماهگی زندگی عادیشو میکرد 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین