2777
2789
عنوان

سوال شناسنامه ای دارم لطفا بیاین

235 بازدید | 18 پست

سلام دوستای گلم ببخشید یه سوال اونی که طلاق بگیره و شناسنامه المثنی بگیره حدودا ده سال پیش تو المثنی طلاقش ثبت میشه عایا

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میشه

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
نه دیگه اعلام کردن ک پاک میشه

کجا اعلام کردن

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
ببین فقط طلاقایی که زمان عقد صورت بگیره و قبل از ازدواج از شناسنامه پاک میشه ولی به قول اون دوستمون ...

بعد که بخوان شناسنامه پاسپورتی بگیرن چی اونجا هم ذکر نمیشه

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

میگم که بستگی به زمان طلاق داره

اگه فقط عقد باشند دستور قضاییه که کلا پاک بشه و شناسنامه جدید بدن بهشون تا زندگیشون خراب نشه

ولی اگه بعد از ازدواج باشه جز با پارتی ندیدم پاک شده باشه

حتی تو شناسنامه پاسپورتی

میگم که بستگی به زمان طلاق داره اگه فقط عقد باشند دستور قضاییه که کلا پاک بشه و شناسنامه جدید بدن ب ...

با پارتی بازی چند میگیرن حدودی ب نظرت؟ 

اگه طلاق تو عقد باشه كلاً ميفرستن شناسنامه پاسپورتي ميگيره كه اونجا ازدواج قبليش ثبت نشه اينو مورد رو در مورد چندتا دختر دور و برم ديدم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋