2777
2789
عنوان

بچه ها چيكار كنم اين قضيه رو؟؟؟

135 بازدید | 25 پست

سلام ،بچه ها موضوع اينه خانواده من با خالم قهرن 

خالم ادميه كه بيشتر وقتا كارش رو با شلوغ بازي پيش ميبره و زماني كه من مجرد بودم اومدن خواستگاري و من ردشون كردم چون واقعا پسرخالم به درد زندگي نميخورد!!!بعد كه ازدواج كردم هيچ كدوم از مراسم ها رو نيومد و اين در حالي بود كه بايد مامانم خودش هم به شوهرش هم خودش جدا زنگ ميزد و دعوت ميكرد ولي نميومدن كلا و هربار مادربزرگم ميگفت شما باايد دعوت كنين ،الان هم هميشه خونه مادربزرگمه ،و من و مامانم بايد وقتي نيست بريم خونه اونا كه هميششششه هم هست ،اگه باشه اونجا همش ميخواد دعوا درست كنه و خب منم نميخوام جلو مادربزرگ و پدربزرگم بحثي پيش بياد چون سني ازشون گذشته و ناراحتي قلبي دارن 

الان سه ماهه نديدمشون فقط به خاطر همين خالم هروقت به مامان ميگم بريم خونه مادربزرگ ميگه خالت اونجاست 

ديگه واقعا خجالت ميكشم از خودم 

از يه طرف هم برم اونجا باشه مادرجونم ميگه پاشو برو بوسش كن و فلان و منم اصلا نميخوام اينكارو بكنم چون خيلي حرف زده پشت سرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا باز تو ج رد دادی بهش باهاتون لج هستن

ما هبیچکاریشون نکردیم فقد چون من شوهر کردم دختر اون ازم بزرگتره قیامت شده همشون دشمن شدن با مامانم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
شما که با پدربزرگ ومادر بزرگت مشکلی نداری،برید،سلام وتموم،هرچیم گفت جواب ندید اصلا،انگار اصلا وجود خ ...

اخه نميشناسي شما ، اگه محل ندم مادرجونم ميگه چرا اونطوري كردي 

حالا باز تو ج رد دادی بهش باهاتون لج هستن ما هبیچکاریشون نکردیم فقد چون من شوهر کردم دختر اون ازم ب ...

دخترش مجرده

تهش بوسش کن ولی محل نده،من رفتم خونه خانواده همسر دو سال پیش،بزور گفتن خواهرشوهر ببوس،ولی نوع بوسه از صدتا فحش بدتر بود،الکی وفرمالیته،یک کلمه هم حرف نزدم ونگاش نکردم تا برگشتیم

حالا باز تو ج رد دادی بهش باهاتون لج هستن ما هبیچکاریشون نکردیم فقد چون من شوهر کردم دختر اون ازم ب ...

اي بابا باور كن فاميل ادم اينطوري باشه نوبره 

عقد ما نيومدن فرداش بابام واسشون غذا برد درو باز نكرد كه هيچ غذا رو هم بابام گذاشت پشت درشون پس فرستاد 

اي بابا باور كن فاميل ادم اينطوري باشه نوبره  عقد ما نيومدن فرداش بابام واسشون غذا برد درو باز ...

روانی ان بابا خودتو ناراحت نکن بیخیال

بعضی خالع ها از صدتا عمه بدترن بعضی عمه هام خیلیی بهتراز صدتا خاله ی اینجورین  عقده این بدبختا

دقيقا باور كن رفته بود به مادرشوهرم قبل خواستگاري گفته بود دختر خواهرم بي ادبه منو سلام نميكنه