2777
2789
عزیزم اگر وارد هستی بگو بیارمت توی گروه همکارا اونجا کم و بیش پروژه میخوره بهت میتونی در آمد خوب داش ...

من تازه شروع كردم،شما اين پروژه اي كه گرفتين در چه حده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر وارد هستی بگو بیارمت توی گروه همکارا اونجا کم و بیش پروژه میخوره بهت میتونی در آمد خوب داش ...

اگه لطفا كني بگي از چه سايتي ياد بگيرم تا زودتر حرفه اي بشم ممنون ميشم

جزوه درسي؟ميخرن ؟جزوه از كجا بيارم،به نظرم رايگان زياده

اره جزوه سعی کن پیدا کنی 

بله اکثر جزوهای سخت پولی هستن 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

1200

جدی چه خوب من اگه بدونم همچین در امدی داره شروع به کار می کنم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

جدی چه خوب من اگه بدونم همچین در امدی داره شروع به کار می کنم 

من پروژه سئو 8 تومنی هم داشتم عزیزم ولی باید حرفه ای بشی که بتونی درآمد خوب داشته باشی ، خواستی گلم یه سایت با هزینه کم برات میزنم هم روی اون سایت درآمد داری و هم آموزشت میدم روی اون 

نه منظورم اينه كه سايتي كه قراره بسازين چه ويژگي هايي داره؟بعد واسه محتواي سايت خوده صاحب كار بهتون ...

ما کارای هاست و قالب و دامنه رو انجام میدیم گذاشتن محتوا و .... با خود مدیر سایت هست عزیزم

من پروژه سئو 8 تومنی هم داشتم عزیزم ولی باید حرفه ای بشی که بتونی درآمد خوب داشته باشی ، خواستی گلم ...

عزیزم حرفه ای بلدم رشته خودم کامپیوتر بوده فقط نمی دونستم آنقدر کسب در امدشه 

ممنون گلم

عزیزم من تدریس مجازی هم دارم ، توی همین سایت برای یه خانمی هم یادشون دادم و هم براشون سایت زدم 

من الان بلدم با وردپرس سايت درست كنم،بايد يه كم كار كنم همه چيشو بلد بشم

نه منظورم اينه كه سايتي كه قراره بسازين چه ويژگي هايي داره؟بعد واسه محتواي سايت خوده صاحب كار بهتون ...

عزیزم متحوا با خودشونه فقط دامنه و .... مار شماس

عزیزم حرفه ای بلدم رشته خودم کامپیوتر بوده فقط نمی دونستم آنقدر کسب در امدشه  ممنون گلم

بله عزیزم سئو هم زحمت داره هم درآمدش خوبه نسب به برنامه نویسی و وردپرس ، موفق باشی عزیزم