2777
2789

من قبلاً کار میکردم اگه چیزی باشه که یادم باشه میتونم کمکتون کنم گلم

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلاً کار میکردم اگه چیزی باشه که یادم باشه میتونم کمکتون کنم گلم

شما ازش درامد داشتين؟ دارم شروع ميكنم ياد بگيرم، اما نميدونم چه سايتي درست كنم،درواقع محتوا ندارم

نه کار اصلیش نیست کار دومشه ماهی 2 تومن تقریبا اره وردپرس

ببخشيد اينقدر ميپرسم، ايشون براي كسي پروژه ميگيره انجام ميده،يا خودشون از سايت خودشون درآمد دارن؟

شما ازش درامد داشتين؟ دارم شروع ميكنم ياد بگيرم، اما نميدونم چه سايتي درست كنم،درواقع محتوا ندارم

من برای چند نفر مجانی درست کردم 

در آمد نداشتم ازش 

ولی خب الان بیشتر سایت برای خرید اجناس در آمد. داره

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

و اینکه می تونی سایت فروش جزو درست کنی جزو بفروشی 

من برای چند نفر مجانی درست کردم  در آمد نداشتم ازش  ولی خب الان بیشتر سایت برای خرید اجن ...

منم بيشتر دوست دارم پروژه اي كار كنم، به نظرت از كجا پروژه بگيرم؟

ببخشيد اينقدر ميپرسم، ايشون براي كسي پروژه ميگيره انجام ميده،يا خودشون از سايت خودشون درآمد دارن؟

عزیزم اگر وارد هستی بگو بیارمت توی گروه همکارا اونجا کم و بیش پروژه میخوره بهت میتونی در آمد خوب داشته باشی خودمم تازه یه پروژه گرفتم 

خواهش نه پروژه میگیره طراحی میکنه از 1 تومن تا 6 تومن بابت طراحی سایت میگیره بعد برا پشتیبانی سالانش هم پول میگیره این 2 تومن که گفتم بابت پشتیبانی الان داره میگیره

منم بيشتر دوست دارم پروژه اي كار كنم، به نظرت از كجا پروژه بگيرم؟

معمولا شرکتهای پروژه میدن عزیزم مثلا شرکتهای کامپیوتری برای فروش قطعات این فقط یه مثال من برای اون چند نفر که کار کردم جفتشون شرکت کامپیوتری بودن یکی سخت افزار بود و اون یکی نرم افزار