2777
2789

تو دلم یه دنیا غمه 

بخاطر اینکه سزارین شم مجبور شدم بیام یه شهر دیگه خونه پدریم که خواهرم تنها توش زندگی میکنه 

امروز خواهرمو مادرم دعواشون شد مادرم انچنان فریادی سرم زد که یک متر از جا پریدم که من بخاطر تو اومدم چقدر گفتم همونجا بچتو دنیا بیار و کلی حرف که نمیتونم بگم 

بعدش گفت من میرم تو هر کاری میخوای بکن 

دیگه نمیتونم اینجا بمونم 

دلم داره از غصه میترکه 

کجا برم چکار کنم 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون مامان خودم😢دورش بگردم عین چی دورم میگرده ازم مراقبت میکنه تاجوجمو صحیح سالم بیارم منم عصبی میشم همش داد میزنم چون استراحت مطلقم برام اعصاب نزاشته😢

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

خونه خودت میموندی شوهرت ازت پرستاری میکرد 

یا مادر شوهری کسی 

منم چون اخلاق مامانم رو میدونستم بعد زایمانم اومدم خونه خودم مادر شوهرم اومد پیشم 

مامانم ظهر میومد تا غروب میموند بعد میرفت همون چند ساعت هم که میومد دعوامون میشد 😐

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

بمیرم برات😢😢😢😢چقدرغریب شدی خونه مادرشوهرت نمیتونی بری؟؟؟یابمونی خونه خودت پرستاربگیری؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

برو همون بیمارستان ببین خدمه یا پرستاری چیزی دارن پول بده یک شب پیشت میمونن بعدش هم میای خونه همسرت دو سه روز پیشت باشه بقیه اش خودت میتونی کارهات رو انجام بدی 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12)