پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسن خودمی دختر البته نگذریم ازینکه بعضی خانواده ها رو دختر تعصب بیجا ندارن منم والا تا وقتی که مج ...
درسته ولی مامانم فقط رو من ک بچه اولشم اینجوری بود
پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
😂اشکال نداره الان دیگه یکم اوپن شدن توهم کاراتو پیش ببر
ازدواج کردم
دیگه به اونا ربطی نداره کارام خداروشکر
نه بابا من یه ابجی دارن وسطیه هم مامانم میگه زرنگه هم بابام همه هم قبولش دارن ویه جورایی ...
خب دقیقا همینطوریه دیگه معمولا زرنگ میشن و نادبده گرفته شده انگار از بچگی یاد میگیرن مستقل باشن نه انرژی و شور وهیجانی که پدر و مادر واسه بچه اولشون گذاشتن و واسش میذارن نه توجهی که به بچه اخر دارن و تجربه میکنن حتی یه سندرومم داریم به اسم سندروم بچه میانی من چون خودم وسطی ام یه مدت خیلی تحقیق میکردم کاملا درسته