2777
2789
عنوان

بچه وسطی خانواده خیلی مظلومه نه؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 38 پست
نه بچه اولیها مظلومن😢

دقیقااا

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂داداشم همیشه میگه

میگه مامان اینا به فلانی(داداش بزرگم) خیلی احترام میذارن چون بچه اوله

به فلانی(داداش اخریم)خیلی توجه میکنن چون بچه آخره عزیزه

به فلانی(من)خیلییی توجه میکنن چون تک دختره 😂

این وسط انگار نه انگار یه پسر دیگه هم دارن😕

💙کنکوری1400✌🤓

بستگی به خود شخص داره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

فک کنم بیشتر به شخصیت بچه بستگی دارخ

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
اره .کلا بچه دوست داشتنی خانواده نیست. بزرگتر وکوچکتر موردعلاقه هستند ولی وسطی توپ خورهست

نه بابا من یه ابجی دارن

وسطیه

هم مامانم میگه زرنگه 

هم بابام

همه هم قبولش دارن

ویه جورایی حرفش برو داره

با احترام اولیا واقعاااا دیکتاتور تشریف دارن😅😅

اره خیلی دیکتار تشریف دارن بدبختا

هرچی میشه سره اولیا میاد

چون پدر مادرا بی تجربه ان

همین خوده من مامانم نمیزاشت سیبیلامو بردارم همه مسخرم میکردن ولی خواهرم الان ۱۵سالشه ابروهاشو تمیز میکنه موهاشو لابت میکنه هزار تا کاره دیگه ولی من چی

من حق نداشتم مانتو تنگ بپوشم موهام بیرون باشه کلی دعوام میکردن ولی الان با خواهرم کاری ندارن حتی اگه لختم بره بیرون.کدومو بگم هزااارتا مورد اینجوری

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

اسمش اینه که وسطی ها حقشون خورده شده، ولی به عنوان بچه اول باید بگم همه بی تجربگی های والدین و کمبودها و سخت گیری ها مال اولیه. هر چی به آخر می رسه اوضاع بهتر می شه. از احترام هم بهتره چیزی نگم. همه هم از اولی بیشترین انتظار رو دارن.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
وای هیچکس از جایگاه خودش راضی نیست وهمه فکر میکنن خودشون مظلومن😂😂😂😂

خخخخ اره

ولی من همه جا دیدم یا مینویسن وسطیا مظلومن

یا بزرگا . معلومه خودشون میخوان اینجوری وانمود کنن