2777
2789

باورم نمیشه کسی که یه روزی نفسم به نفسش بند بود و بدون اون میمردم ازبس اذیتم کرد الان اگه خبر مرگش بیاد خوشحال میشم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی زمانی عاشقش بودم

جونم به جونش وصل بود

کتکم میزد 

اذیتم می‌کرد

بهم خیانت می‌کرد

به ایمانم احترام نمیذاشت

مسبب همه بدبختیام بود

ولی......

کاری باهام کرد که هنوز که هنوزه یادم نرفته

فهمیدم ی موجود بی رحم و عوضی عاشقش بودم

وقتی نگاه چشمای لعنتیش  میکنم بچه فوت شدم یادم میاد

ولی....... ازش متنفرم

هرکاری هم واسم کنه نمیبخشمش

نمیدونستم فاصله عشق و نفرت اینقدر کمه

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

وقتی وابستگی عاطفیت به کسی تموم میشه تازه متوجه میشی اون فرد چقدر معمولی بوده این عشق و انرژی خودت بوده که اون رو به یه فرد خاص تبدیل کرده

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

وقتی عشق یک طرفه باشه و اون هی بی توجهی کنه بی ادبی کنه سو استفاده کنه خیانت کنه وقتی جدا بشی سخته ولی کم کم میفهمی چقدر بهت بی احترامی شده و متنفر میشی البته من هنوز متنفر نشدم یک ماهه کات کردم

همه چیز درست میشه

ی زمانی عاشقش بودمجونم به جونش وصل بودکتکم میزد اذیتم می‌کردبهم خیانت می‌کردبه ایمانم احترام نمیذاشت ...

آخ گفتی دقیقاااا بلاهایی که اون سر من اورد

الهیی بمیرم برا دلت

منم یه روزی تا خرخره پر بودم از عشقش اما با این بلاهایی که سرم اورد دیگه حالم ازش بهم میخوره اگه یه روزی خبر مرگشو بشنوم از ته دلم خوشحال میشم چون یه کارایی باهام کرد که شیطان نکنه

وقتی عشق یک طرفه باشه و اون هی بی توجهی کنه بی ادبی کنه سو استفاده کنه خیانت کنه وقتی جدا بشی سخته و ...

واقعا همینه

من یه شبایی تا خود صبح از گریه جون میدادم اما چشام رو بدیاش کور شده بود