2777
2789
عنوان

خونریزی بعدآی یو آی

838 بازدید | 5 پست

سلام به  همگی  ...خواستم  یکم راهنمایی بگیرم...من 38 سالمه و با دادن کلی آز  از خودم و همسرم و نداشتن هیچگونه مشکلی 21 روز پیش برای اولین بار آی یو آی کردم...منتها از 2 روز قبل لک قهوه ای  داشتم که  فکر میکردم واسه لانه گزینیه..منتها امروز که  پاشدم خونریزی شروع شد  و همه امیدهام ناامید شد.خیلی   ناراحتم.. ..اما  میخوام بدونم  امکان بارداریم   منفی؟...کسی  تجربه منو  داشته؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
پریود بعدآی یو آی
1
100%
آی یو آی بعدی
0
0%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو   ساعت  پیش   از  همون   مرکز  جهت پیگیری  تماس  گرفتم   گفتم که  2 روز   ترشح قهوه ای داشتم امروزم  خونریزی  زیاد  داشتم  گفت  همون   روز اول  ترشحاتت  باید  تماس میگرفتی  و اطلاع میدادی   و شیاف رو بجای هر شب  1  دونه  هر8 ساعت  یه  شیاف پرژستون میزدی.....اینو باید   همون روز اول  میگفتن  که  در  صورت  خونریزی   این  اقدامات  رو  انجام  بدین یا چه کارهایی انجام بدیم و غیره.....اصلا  خودشونو  مسوول نمیدونن    .....نمیگن   مردم  به  هزار  امید و آرزو  با    این  هزینه های  بالا از راه  دور    باکلی مشقات  میان....نمیدونم  چی  بگم...اگه  میخواین  بدونین کدوم  مرکز بود  ...کلینیک  نازایی حضرت مریم  ساری   که  کلا از همون اول  شروع پروسه  تشکیل   پرونده   کلی  اذیت میکردن...البته  غیر از  خود پزشک  ها   کلا کادر   دفتری  که  افتضاه   پرستاری  هم  که  بی  مسوولیت   بودن...

مهسا  جان   من  نه  هزینه  شو  دارم  الان   نه   اینکه   مشکل  خاصی  دارم...خود  دکتر هم  پیشنهاد دارو درمانی داد  منتها  من  خودم  گفتم  حوصله  انتظار  ند ارم   و  اینکه    آی   یو آِ  درصدش  سریعتره.....واسه   همین    خیلی   امیدوار   بودم...فقط   بخاطر  بی  مسوولیتی    این  اتفاق افتاد....خدا ازشون  نگذره  اینهمه  پول  میگیرن   آخرشم   زورشون  میاد  حرف  بزنن...ازین   حرصم  میگیره   که  همون  موقع  ازش   پرسیدم  کار خاصی   لازمه  انجام  بدیم؟؟/