2777
2789
عنوان

افسرده شدم اینجا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 55 پست
دقیقا بعضیا از زندگی خوشبختی تمام و کمال انتظار دارن واسه همین خیلی ضربه میخورن... دنیا همینه...ه ...

خوش بختی تمام و کمال میسر نیست اصلا دنیا همینه مثل آقای پناهیان میگه فکر نکن نماز بخونی فلان کنی مشکلاتت کم میشه مسائل و باهم قاطی نکن چ بسا ک خدا میگه یه مشکل دیگه سر راهش قرار بدین من میخوام رشد بندم رو ببینم من میگم این خیانت و میبخشم چشم میبندم دردش و به جون میخرم ک شوهرم بهتر بشه ن اینکه بازم تو مشکلات قبلیمون دست و پا بزنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌹😊سخنرانی های تنها مسیر راهبرد اصلی در نظام تربیت دینی  آقای پناهیان رو گوش بدید عجیب آروم می ...

خدا استاد پناهیانو حفظ کنه

همیشه برای ایشون دعامیکنم❤

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
بله هست ولی خوشبختی گفتن نداره باعث میشه دل بقیه بشکنه عنوان تاپیکو ببین میبینی منفیه نرو توش

به نظرم باید از خوشبختی دیگران شاد شد چرا اخه دل بشکنه ، انرزی و حال خوبش برمیگرده به خود ادم ، برای هم ارزوی خوشبختی کنیم ، همین که سالمیم خودش خوشبختیه

به نظرم باید از خوشبختی دیگران شاد شد چرا اخه دل بشکنه ، انرزی و حال خوبش برمیگرده به خود ادم ، برای ...

چرا وقتی یه بدبختی رو میبینیم ارزوی خوشبختی میکنیم براش وقتی یه خوشبختی رو میبینم هی ی چیزی میگیم😅😅البته همه اینطوری نیستن

بچه ها برادرشوهرم ی سری حرف بهم زدو بی احترامی کرد منم ب احترام بزرگ تر کوچیک تر ک ازم ۱۲ سال بزرگتره فقط سکوت کردم 

حالا تو این دل لامصبم عین ی غده شده دلم پره😭😭

ایشالا محتاج بنده هات نشیم خدا جان