من همیشه میگم این چیزارو...ب خاطر مجردای سایت همیشه از خوبی های همسرم میگم تو سایت
ب چشم زدن هم اعتقاد دارم...ولی وقتی نیتم خیره مطمئنم به اذن خدا هیچ اتفاقی نمی افته
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
اتفاقأ خودمم انقد از دستشون زجر کشیدم اعصابم ضعیف شده،ولی خب صفحه رو باز میکنیم سه چهارتا تاپیک قوم شوهره،ماکه غصه داریم لااقل یه موضوع خنده دار بزنن یکم بخندیم چی میشه مگه؟😕😕😟
آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
خوشبختی تو نگاه هر کسی فرق میکنه منی ک الان خیانت دیدم ک دروغ نیست ناراحت شدم دلم سوخت ولی &n ...
دقیقا
بعضیا از زندگی خوشبختی تمام و کمال انتظار دارن
واسه همین خیلی ضربه میخورن...
دنیا همینه...هرکسی ی گره ای داره تو زندگیش...مهم نگرششه
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.