2777
2789
عنوان

کسی تا حالا با لیزر عصبی کشی کرده ؟

2746 بازدید | 10 پست

سلام دوستان . من سه چهار تا دندون پوسیده و خراب دارم که متاسفانه چون از دندون پزشکی ترس شدید دارم نمی رم . از اونایی ام که تا اسم دکتر و بیمارستان و آمپول می شنون فشارشون میوفته 😢 اما خیلی دلم میخاد درمان کنم . چون واقعا دردسره. حتی رو صحبت کردنم هم تاثیر گذاشته . دنبال روش های بدون درد میگشتم که دیدم تو گوگل زده عصب کشی با لیزر بدون درد . خواستم بدونم کسی تجربه داشته دراختیارم بزاره . البته میدونم که هزینه ش هم زیاده ولی خب  می ارزه برا منی که ترسوام

روش بيهوشي هم هست

اما من يبار به دكتر گفتم گفت اون روش واسه بچه هاي منگل و عقب مانده ذهنيه 

انسان سالم تا اين حد از درمان نميترسه

خلاصه كه دردي نداره نترس

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش بيهوشي هم هست اما من يبار به دكتر گفتم گفت اون روش واسه بچه هاي منگل و عقب مانده ذهنيه  ا ...

من دندونم با بیحسی بی حس نمیشه نمیشه منو بیهوش کنن؟؟

رپلی کنید دوس دارم😆                   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌       نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 دلم برا دخترم میسوزه آخه وقتی بزرگ بشه هیچی نمیتونه ازم مخفی کنه...😜
بيهوشي عوارضش زياده فقط

اخه بی حس نمیشه یه ساله امونمو بریده بیحس نمیشه لعنتی

رپلی کنید دوس دارم😆                   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌       نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 دلم برا دخترم میسوزه آخه وقتی بزرگ بشه هیچی نمیتونه ازم مخفی کنه...😜
روش بيهوشي هم هست اما من يبار به دكتر گفتم گفت اون روش واسه بچه هاي منگل و عقب مانده ذهنيه  ا ...

اتفاقا منم همچین چیزی شنیدم... ولی فکر نکنم روش لیزری وجود نداشته باشه

نیست همچین روشی همش تبلیغه و دروغ اگه انقد میترسی با بیهوشی کار کن ولی خب بنظرم سعی کن رو خودت کار ...

اگه مطمئن باشم که درد نداره خیالم راحت تر میشه . ولی خب کلا استرس از بیمارستان و اینجور فضا هارو همیشه داشتم از بچگی . مخصوصا دندون پزشکی ک ....😢