2777
2789
عنوان

تب دخترم خواهش میکنم یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 55 پست
والا ادم با این انفلوانزا میترسه جای شلوغ بره چه برسه بیمارستان😔

میفهمم 

با پارچه جلوی بینی و دهانش رو بگیر 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم بذاره

خودت با دست بگیر براش 

انشالله خوب بشه 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اگه راحت خوابیده توهم بخواب که فردا انرژی داشته باشی ببری دکترومراقبش باشی، براش ماسک بزن بردی بیرون

میترسم یهو تبش بره بالا نمیخوابم 

اخه خیلی کوچولوعه نمیتونه ماسکو نگه داره

میترسم یهو تبش بره بالا نمیخوابم  اخه خیلی کوچولوعه نمیتونه ماسکو نگه داره

انشالله که زود خوب بشه جوجوت، بندای دوطرف ماسک وگره بده تاکوچیک بشه براش بزار من میذاشتم اونموقع که پسرم فینگیلی بود امتحان کن فردا، کاش این دوهفته تموم شه از شر این بیماری خلاص شیم بچه من یکماهه سرماخوردس هرهفته مجبورم ببرم دکترخداکمکمون کنه

تا کی اینکارارو بکنه؟ روزی چند بار؟ باید ببره دکتر و بدنش انتی بیوتیک بگیره 

تا فردا صبح دیگه معلومه که باید بره دکتر ولی نصف شبی دکتر کجا بود من خودم استرسی شدید دخترم مریض شدنی روزی چندبار دکترم ولی تبشم باید پایین نگه می‌داشت نمیشد که بیخیال بشه زیر شش سال تب خطرناکه من دمای دخترم بشه 37.3دکترم 😥دکترش میگه بابا یکم صبر کن مریضیش خودشو نشون بده بعد دست خودم نیست میترسم یهو تبش خیلی بره بالا آدم نتونه کنترل کنه

تا فردا صبح دیگه معلومه که باید بره دکتر ولی نصف شبی دکتر کجا بود من خودم استرسی شدید دخترم مریض شدن ...

دقیقا منم منظورم همین بود که دکتر باید ببره..

عزیزم منم مثل خودتم شدیدا حساس ....