2777
2789
عنوان

تب دخترم خواهش میکنم یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 55 پست
بستری که هزارتا مریضی میگیرن😥😥😥

نه کی میگه! چه حرفا میزنید

انفولانزایی ها قرنطینه هستن خیالت راحت

بعد هم من بچمو بردم بستری حالش خوب خوب خوب شد مریضی از بین رفت 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت تهوع اگه نداره وتوخواب ناله نمیکنه نگران نباش ولی حواست بهش باشه، وای من پسرم هفته پیش همین ساعتها تب کرد خودمم تنها بودم مردم تاصبح شدبردم دکتر، اگه نگرانی به اورژانس زنگ بزن راهنماییت کنن

یه اموکسی کلاو دارم پلمپه ولی میترسم سر خود بدم میبرم دکتر فردا

ندیااااااااا خطرناکه 

من صبح ساعت ۱۰ اینطورا بود دیدم دوباره تب کزد بچم(ساعت ۵ صبم تب کرده بود) دیگه بلند شدم سه سوت اماده شدم وسایل بردم حتی برای خودم! یه عالمه لباس برای نینیم!!

هر چی لازم داشت..

میدونستم بستری میکنن تا بحال بستری نشده بودا تجربه هم نداشتم 

دکتر گفت آزمایش بده بردم ازمایش ازش گرفتن 

متوجه شدن عفونت داره 

شوهرم زنگ زد گفت چیزی لازم نداری دارم میام خونه

گفتم بیا بیمارستان

غر زد بچه رو چرا اوردی تیکه تیکه اش میکنن!!!

گفتم صبح تا شب ۱۰ بار تب میکنه شما کجایی ! (هرچند انصافا. کمک حالم هست)

خلاصه اصلا اهمیت ندادم صحبتم نکردم باهاش به اون صورت 

بعد از ۵ روز ترخیص شد 

الان بچه من شبا مثل فرشته ها آروم و راحت میخوابه چون حالش خوب خوب شده 

همسرمم میگه خداخیرت بده من نمیدونستم مریضه (عاخه فقط تب میکرد وگرنه ظاهرش خوب بود میخندید بازی میکرد شیر میخورد و ...) میگه دستت درد نکنه به دادش رسیدی

خلدصه مادر باید مراقب بچه اش باشه 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
حالت تهوع اگه نداره وتوخواب ناله نمیکنه نگران نباش ولی حواست بهش باشه، وای من پسرم هفته پیش همین ساع ...

اولش ک خوابید یکم بیقرار بود فک کنم واسه لامپ که روشنه ولی الان خوابش عمیقه راحت خوابیده