2777
2789
عنوان

انقد ناراحتم چقد مامان بدی هستم

184 بازدید | 19 پست

چرا همش رو بچم گیر میدم پسرم نوجوونه 12سالشه همش بهش گیرمیدم ولی بخدا برا خودشه همش نمیزارم خیلی گوشی ببینه همش میگم تست هوش بزن همش میبرمش کلاس ریاضی همش میگم زیاد غذا نخور اضافه وزن داری جلوشو میگیرم اخه چیزای مضر دوست داره مث چیپس سوخاری پیتزا بعضی وقتا میکیرم براش خیلی وقتام نه اه چقد من مامان بدیم چقد عذاب وجدان دارم نکنه همش داذم الکی بهش گیر میدم نکنه یه روز پشیمون بشم بگم کاش کذاشته بودم هرکار دوس داره بکنه خیلی 😔

تربیت مهمتر از دلسوزیه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مامان خوبی هستی

اگه خدایی نکرده آسیبی ببینه همه باز میگن چه مامان بی عرضه ای!خوبه که حواست بهشه

ولی درباره درس ببین استعدادش توی چیه شاید ریاضی نیست!ولی تست های هوش خوبن!

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

من بلعکس توام 

همش میگم چقدر زود گذشت عمرم 

پسرمو ازاد بذارم حتی درس هم نخواست بخونه کاریش ندارم تا یه دیپلم بخونه لااقل بسته 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

والا منم همینجور یکسره به بچه هام بکن نکن میگم

و گیرم رو درس و باشگاه و بهداشت جسم و روان ووووو

هرشب هم بغض دارم و صبح همون آش و همون کاسه

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

زیاده روی خوب نیست ،ولی به عنوان یه بچه یکم دوست داشتم مثل شما به من اهمیت بدن کلاس و اینا به نظرم خیلی مفیده شاید الان سخت باشه ولی بعداً که وارد دبیرستان بشه می‌فهمه این همه عادت مفید چقدر از همسن و سالاش جلوتره حس اعتماد به نفس بیشتری داره...من بچه بودم همش به بازی و تفریح گذشت الان که نگاه میکنم میبینم واقعا چیزی از اون بازی ها یادم نمونده ...ولی کنارش چند تا کار مفید میکردم خیلی بهتر بود الان جبران کردم... ولی جز پشیمونی هام هست میشد از اون سال ها استفاده کرد 

فقط باهاش همراه باشید که کم کم لذت ببره از این روند.  واسه این همه انرژی که میزارید برای بچتون خدا قوت و فکر کنم بزرگتر بشه خودش درک کنه چقدر شما روش تاثیر مثبت گزاشتید

من بلعکس توام همش میگم چقدر زود گذشت عمرم پسرمو ازاد بذارم حتی درس هم نخواست بخونه کاریش ندارم تا یه ...

سلام مریم جان چقد از دیدنت خوشحال میشم

از گلفام جان چخبر

خیلی دعاش میکنم

🙏خدا جونم دل همه رو شاد کن دل همه منتظرا مخصوصاً مامانای آینده نی نی سایت