2777
2789
موثر بود؟

بله سه هفته مونده به تولد بچه ام اگه اشتباه نکنم هفته اول با ۴ قاشق روزی دوبار صبح و شب ،هفته بعد ۵-۶ قاشق و هفته آخر ۷-۸ قاشق روزی دو مرتبه میخوردم توی شیر حل میکردم صبح ناشتا و غروب به بعد 

خیلی خوب بود 

هر مادر بارداری میبینم بهش پیشنهاد میکنم حتما با نظر دکترش مصرف بکنه 

خدایا چنان کن سرانجام کار   /    تو خشنود باشی و ما رستگار 🤲🤲🤲🤲
بله سه هفته مونده به تولد بچه ام اگه اشتباه نکنم هفته اول با ۴ قاشق روزی دوبار صبح و شب ،هفته بعد ۵- ...

يعني توي يه ليوان ٦-٥ قاشق ميريختي؟

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله سه هفته مونده به تولد بچه ام اگه اشتباه نکنم هفته اول با ۴ قاشق روزی دوبار صبح و شب ،هفته بعد ۵- ...

منم دكتر واسم نوشته

چند تا قوطي استفاده كردي؟ وزن جنين چقدر شد؟

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
منم دكتر واسم نوشته چند تا قوطي استفاده كردي؟ وزن جنين چقدر شد؟

بله تو یه لیوان با پیمانه خودش می ریختم پسرم موقع تولد ۳۶۵۰ بود 

فکر کنم ۳ تا قوطی شد 

بله تو یه لیوان با پیمانه خودش می ریختم پسرم موقع تولد ۳۶۵۰ بود  فکر کنم ۳ تا قوطی شد

ممنون عزيزم

فقط اينكه خودت چند كيلو وزن اصافه كردي؟

ممنون عزيزم فقط اينكه خودت چند كيلو وزن اصافه كردي؟

من چون تو بارداری غذا زیاد نخوردم و فقط میوه میخوردم وزنم بچه بود که با تولدش در مدت کوتاه به وزن سابقم همون۵۳ برگشتم 

و اینکه وقتی درد بخیه هام کم شد شروع به پوشیدن گن کردم و شکمم رفت تو 

بعد زایمان فقط کمرمو با شال بافت میبستم که گرم باشه  

خواهرم برعکس من فقط تو غذا خوردن پرخوری کرد خیلی چاق شد و الانم با اینکه یکسال زایمان کرده هنوز بدنش رو فرم سابق برنگشته 

یه نکته هم بگم من جزو معدود مادرهایی هستم که بعد زایمان قطره ای شیر به بچه ام ندادم ،خیلی ها معتقد هستن به این علت زود لاغر شدم 

من چون تو بارداری غذا زیاد نخوردم و فقط میوه میخوردم وزنم بچه بود که با تولدش در مدت کوتاه به وزن سا ...

منم زياد نميتونم غذا بخورم

كلا كم خورم 

نگرانم وزن بچم كم بشه

چند كيلو اصافه كردين تودوران بارداري؟

اصلا نگران وزن بچه ات نباش 

فقط تغذیه ات مناسب باشه 

نباید قند خونت بالا بره خدایی نکرده دچار دیابت بشی

هرچقدر تو بارداری وزن اضافه کنی بچه که بدنیا بیاد اینقدر دوندگی و بیخوابی داری همه چیز سریع به حالت سابق برمیگرده😁  

اصلا نگران وزن بچه ات نباش  فقط تغذیه ات مناسب باشه  نباید قند خونت بالا بره خدایی نکرده ...

ممنون از راهنماييات💙💙

ممنون از راهنماييات💙💙

خواهش میکنم 

ان شاءالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی ،و اینکه جفتتون صحیح و سلامت باشید

اگه یادت موند موقع زایمان برام دعا کن خدا اگه به صلاحمونه یکی دیگه هم بهمون بده 🙏❤