2777
2789
خیر عادی نیس  ببین چیزی مصرف نمیکنه؟  خودارضایی نمیکنه؟  گوشیش را چک کن  ته ...

کاملا گزینه های بجایی مطرح کردی!

‏کاش این مردم می فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما جای دیگه تغذیه میشه

واقعا برا ده روز چه فکرا نمی کنید اینو جمله رو برا یکسال میگن😐😐😐😐😐

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
منم همین مشکل دارم خودمم میرم سمتش پس میزنه یا خودش سفت میگیره که یعنی خوابم

اگه واقعا میری طرفش این کارو میکنه حتما مشکل جدی هست من خودش بخواد ها اگه هم وقتی بخوام برم جلو پسم نمیزنه شاید من پیش بزنم ولی اون اینکارو نمیکنه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عادیه بعد ده روز میل نداره؟؟؟؟؟؟؟

بابا لابد خسته است یا مشغله ذهنی داره.

چرا ما خانم ها همش باید دنبال یک موضوع غیر طبیعی در همسرمان باشیم؟

یا همش فکر کنیم داره خیانت میکنه؟

میخوره  ولی انقد سرد  این میشه بی تفاوت

شاید فکرش و اینا درگیره 

حالا ۱۰ روزم خیلی زیاد نیس بنظرم

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
بابا لابد خسته است یا مشغله ذهنی داره. چرا ما خانم ها همش باید دنبال یک موضوع غیر طبیعی در همسرمان ...

هیچ کدوم 

عزیزم شما مجردی ؟! 

منم تو مجردیام ازی ن حرفا زیاد میزدم

خیر عادی نیس  ببین چیزی مصرف نمیکنه؟  خودارضایی نمیکنه؟  گوشیش را چک کن  ته ...

دیگه وقتی زن داره چرا خود ارضایی کنه ....من دیدم میبینی یکی از زوج ها طبعش گرم تر شهوت بیشتر یکی کمتر کلا از روی چهره و رفتار مشخص میشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم