2777
2789
طرفش رفتی پست زده یا نه ؟؟؟؟ قبلا رابطتون چند روزه بوده حداقل یه جوری برنامه بچین دو روز در هفته&nbs ...

قبلا یک شب در میون 

بارها شده سمتش برم پسم بزنه اما خواهرم ک میاد میاد سمتم وو...جوری ک خواهرم متوجه شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس از چ نظر؟

ببین اینجا میگن مثن ی ادم ذهنش درگیر باشه مثن مشکل مالی کاری اینا دگ طرف رابطه نمیره درسته من خودم تجربه داشتم اما حداقل 5 روز نه ی هفته!حالا ی فرجه 10روز مثن!اما خو 10روز خیلیه برای ادم اونم ی مررررد!تو الان ببین قبلنم همینجوری بوده؟خب باید باخودش حرب بزنیو مشکل حل کنی دیه!

‏کاش این مردم می فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش ...
اخه هر شب بخدا زانوام درد میکنه. یسره تو حمومم.  تا نصفه شبم باید موهام و خشک کنم .

اخی عزیزم😂مردا همینن دیه خانم

‏کاش این مردم می فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش ...
قبلا یک شب در میون  بارها شده سمتش برم پسم بزنه اما خواهرم ک میاد میاد سمتم وو...جوری ک خواهرم ...

وا این دیگه کیه واقعا به فکر درست درباره اش کن ....ما وقتی یکی باشه خجالت می‌کشیم 😑😑😑 یه دفعه میبینی صدا میپیچه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

به نظرمن هیچ نظری نمیتونه برات مفید باشه..فقط وفقط باخودش صحبت کن..بگو حس میکنم یه چیزی ناراحتت میکنه بهم بگو...یایه موقعی که سرکیفه بهش بگو ویژگی های خوب منو بگو.ویژگی های بدمم بگو..اینجا میفهمی نظرش راجع بهت چیه‌..بعدش بگو میشه منم بگم اگه گفت بگو..براش توضیح بده که ناراحتی ازاین موضوع البته قبلش ازخوبی هاش با آب وتاب تعریف کن