2777
2789
عنوان

رنگ مشکی پر کلاغی رو‌چه جوری از بین ببرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 27 پست
چراپرکلاغی کردی...پرکلاغی وشرابی لامصب زود موهای آدموسفیدمیکنه وخیلی سخت میره

موهام ضعیف شده بود خیر سرم گفتم‌مشکی کنم که دیگه سمت رنگ‌نرم اما پشیمونم😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهام ضعیف شده بود خیر سرم گفتم‌مشکی کنم که دیگه سمت رنگ‌نرم اما پشیمونم😞

باباپرکلاغی لامصب عین حنامیمونه نمیره که نمیره ریموور هم ندی آرایشگاه بکنه که کلا موهاتو ازبین میبره منم موهایم حناداشت میخواست ریمو کنم بره یه ارایشگرخیلی وارد که استادمامانم بود گفت ریموکنی کل موهاتو ازبین میبری چون خیلی ضررداره برامو 

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
جدی؟شما امتحان کردید؟

آره رنگش خیلی کمرنگ میشه کم کم قهوه ای میشه بعد یه رنگ پایه 5 ویا 6 بزار روش باید به مرور روشن کنی یه دفعه نمیشه هر دفعه یه شماره روشنتر بزار تا به پایه ای که میخوایی برسه

باباپرکلاغی لامصب عین حنامیمونه نمیره که نمیره ریموور هم ندی آرایشگاه بکنه که کلا موهاتو ازبین میبره ...

اره دقیقا منم نمیخوام ریمو کنم چون از داغونی موهام پناه بردم به مشکی ریموو کنم که کچل میشم کلا😂😂

آره رنگش خیلی کمرنگ میشه کم کم قهوه ای میشه بعد یه رنگ پایه 5 ویا 6 بزار روش باید به مرور روشن کنی ی ...

وای مرسی عشقم خدا خیرت بده مرسی از راهکارت حتما امتحان میکنم😍😘😘❤️❤️❤️

اره دقیقا منم نمیخوام ریمو کنم چون از داغونی موهام پناه بردم به مشکی ریموو کنم که کچل میشم کلا😂😂

آره کچل میشی دقیقا...فقط خواهش پرکلاغی وشرابی نذاری موهاتون حیفه میسوزه...رنگ طبیعی بذاریدیاگیاهی بدون دکلره

نه دیگه این اشتباهو اصلا نمیکنم🙈😘

آفرین بخاطر خودت میگم دوست گلم چون برام عزیزی وگرنه بمن مربوط نیس که شماموهات خراب شه یانه یوقت ناراحت نشی ازنظراتم😘😍

آفرین بخاطر خودت میگم دوست گلم چون برام عزیزی وگرنه بمن مربوط نیس که شماموهات خراب شه یانه یوقت نارا ...

عزیییییییییزم‌ ابن چه حرفیه عشقم میدونم شما از مهربونی و‌تجربه ت میگی و خیلی ممنون هم هستم که این تجربه رو بی چشم داشتی در اختیارم میزاری خوشگلم😘😘😘😘🙈🙈🙈

عزیییییییییزم‌ ابن چه حرفیه عشقم میدونم شما از مهربونی و‌تجربه ت میگی و خیلی ممنون هم هستم که این تج ...

خواهش میکنم عزیزم😘😍❤