سلام بچه ها منیه ماهی هستمو هامو پر کلاغی گذاشتم اما چون زیرش دکلره بود الان یکم خرمایی شده البته فقط قسمتهای هایلایتی که دکلره داشت،الان بدون دکلره چه جوری روشنش کنم چون خیلی دلموزده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موهام ضعیف شده بود خیر سرم گفتممشکی کنم که دیگه سمت رنگنرم اما پشیمونم😞
باباپرکلاغی لامصب عین حنامیمونه نمیره که نمیره ریموور هم ندی آرایشگاه بکنه که کلا موهاتو ازبین میبره منم موهایم حناداشت میخواست ریمو کنم بره یه ارایشگرخیلی وارد که استادمامانم بود گفت ریموکنی کل موهاتو ازبین میبری چون خیلی ضررداره برامو
چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
آره رنگش خیلی کمرنگ میشه کم کم قهوه ای میشه بعد یه رنگ پایه 5 ویا 6 بزار روش باید به مرور روشن کنی یه دفعه نمیشه هر دفعه یه شماره روشنتر بزار تا به پایه ای که میخوایی برسه
آفرین بخاطر خودت میگم دوست گلم چون برام عزیزی وگرنه بمن مربوط نیس که شماموهات خراب شه یانه یوقت نارا ...
عزیییییییییزم ابن چه حرفیه عشقم میدونم شما از مهربونی وتجربه ت میگی و خیلی ممنون هم هستم که این تجربه رو بی چشم داشتی در اختیارم میزاری خوشگلم😘😘😘😘🙈🙈🙈