2777
2789

برای به اجرا گذاشتن مهریه چند روز باید پیگیر بشم اعسارم میخوام بزنم

روز اول برم محضر بعدم ببرم ثبت اونجا برگه اعسار بزنم شاهد ببرم اینا چند روز وقت میگیره

اهان تو ثبت خودشون پیگیری میکنن شوهرم چیا داره؟ یا اونارم خودم باید پیگیری کنم؟ 

پیگیری اونا چند روز وقت میگیره؟ 

شناسنامه و کارت ملی و و کپی هاشون وسند ازدواج و ببر همون محضری که عقد کردی بعد خودش راهنماییت میکنه. صب زود برو یکم معطلی داره. من توی دو روز انجامش دادم 

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم. راحت جان طلبم وز پی جانان بروم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایک 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
جدی دوروزه تمومه؟  اعسارم زدین برای هزینه دادرسی؟

نه اعسار نزدم. فقط مهریه. لیست دارایی هاشو به اداره ثبت اسناد معرفی کردم همه اموال و همه حساب های بانکیشو توقیف کردم. حکمشم بردم اداره پست فرستادم برا ادارش. چون با هم زندگی میکنیم خونه نفرستادم. آدرس محل کارشو دادم

تونستین مهریه بگیرین؟ روند طلاق چند سال کشید؟🌸

مهریمو گرفتم. دوماه پیش. هنوز طلاق نگرفتم. ولی داریم کاراشو میکنیم توافقی جدا بشیم. هنوز با همیم

مهریمو گرفتم. دوماه پیش. هنوز طلاق نگرفتم. ولی داریم کاراشو میکنیم توافقی جدا بشیم. هنوز با همیم

دمت گرم 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه