2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

278 بازدید | 11 پست

کاربر قدیمی ام کاربری مو الکی الکی گرفتن کلی دوستای خوب داشتم تاپیکای اشپزی ذخیره کرده بودم الان هرچی میزنم اصلا نمیاره به کلی محوش کردن واقعا مگه من چیکار کردم یکماهه قطع دسترسی بودم ک تصمیم گرفتم قیدشو بزنم یادمم نمیاد بی احترامی یا بی ادبی ب کسی کرده باشم تکلیف چیه؟

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

بیخیالش شی

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منوهم الکی پوکوندن  

کاربر قدیمی ام       نمیدونم چرا کاربری قبلیم پوکید  خدایا مواظب شوهرم باش💙❤🤲...همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
خیلی ناراحتم 

منم 

کلی ذوق داشتم برا کاربر قدیمی شدن   

ذوقمو پوکیدن  

کاربر قدیمی ام       نمیدونم چرا کاربری قبلیم پوکید  خدایا مواظب شوهرم باش💙❤🤲...همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
منم  کلی ذوق داشتم برا کاربر قدیمی شدن     ذوقمو پوکیدن    

باز یه کاری کرده باشی بهت سنگین نمیاد

این سایت مال باهوشا نیست مال تعصبی های خاله زنکه فقط اونا راضی ان و میتونن دوام بیارن من که مدام لبمو میگزم چیزی نگم 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
این سایت مال باهوشا نیست مال تعصبی های خاله زنکه فقط اونا راضی ان و میتونن دوام بیارن من که مدام لبم ...

اره واقعا همینطوره  خاله زنکایی ک درباره خیانت ودعوا با مادرشوهرو خاهرشوهر میان تاپیک میزنن خوبای نی نی سایتن و هیچی م نمیشه

اره واقعا همینطوره  خاله زنکایی ک درباره خیانت ودعوا با مادرشوهرو خاهرشوهر میان تاپیک میزنن خوب ...

اصلا همه شون بچه ان مثلا ۱۹،۲۰ سالشونه زود ازدواج کردن یه بچه هم دارن هیچی هم بارشون نیست 

کاربرای قدیمی باهاشون صحبت میکردی قشنگ انگار کلی خانم باشخصیت بزرگسال بینشون بود 

ولی الان هیچی 

درمورد پیش پا افتاده ترین چیزا تایپک میزنن ولی تو تایپک مفید بزنی هیچکس نمیاد 

فقط یه عده این وسط خوبن که اونا هم روز به روز کمتر میشن

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
اصلا همه شون بچه ان مثلا ۱۹،۲۰ سالشونه زود ازدواج کردن یه بچه هم دارن هیچی هم بارشون نیست  کار ...

بخدا منم کم سن ام اما یه تاپیک نامربوط و مسخره نداشتم منم تازه عروسم ولی اینا همشون ادا هستن یکی با مادرشوهرش دعوا میکنه یکی از رابطه باشوهرش حرف میزنه خیلی ناراحتم بخاطر کاری که نکردم کاربری مو  گرفتن