2777
2789
عنوان

جای من باشید چیکار میکنید؟؟؟

299 بازدید | 25 پست

خانمها ممنون میشم دو تاپیک قبلی ام را مشاهده کنید و در پیرو ان صحبت هام...

الان مهمان هام تا فهمیدن مامانم بیمارستانه از ترس اینکه مامانم ویروسی نداشته باشه یا از بیمارستان ویروسی نگیره؛گفتند نمیایم و البته غیر مستقیم گفتند نمیایم ب این بهانه ک ما هم ناراحت مامانت هستیم.

با کلی اصرار گفتند تا مامانت اومد بگو تا بیایم...

مامان بزرگم گفت نمیان از ویروس میترسند...

الان من موندم با این حجم اش و کیک و میوه و تزیین و...

موندم چیکار کنم؟مامانم میاد خانه چی بگم اخه قرار بوده یوپرایز شه...

شما جای من باشید باز فردا دعوتشون میکنید با همین اش و کیک یا؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال خودتون نوش جان کنید

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

کیک رو بشینید خودتون وقتی مادرتون اومد بخورید

اون میوه رو بذار تو یخچال واسه مصارف خودتون

آشن رو هم بین همسایه ها پخش کن واسه مادرت دعا کنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من خودم خ از برخوردشون ناراحتم؛درستهدبچه کوچک دارند ولی مامان من همیشهههه هر وقت انها بیمارستان بودند یا برای هرررر کاری کمکشان بود.

راستی یادم رفت بگم ک...

شوهر خاله ام اومد دم در و یه ظرف بزرگ اورد و ب بهانه نوه اش اش گرفت و رفت...

شما هم مثل خودشون باهاشون برخورد کن به دل نگیر ارزش حرص خوردن نداره خودتون  نوش جون کنید 

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 

بخدا سرم داره از درد بخاطر غصه و حرص و اشک میترکه...

یه عمره ما همین مشکل را داریم؛میبخشیم و بزرگواری میکنیم ولی باززز...

چیکار کنیم قهر هم کنیم دیگه هیشکی را نداریم...

تاپیک قبلی هامو بخونید وصف اوضاعمون را متوجه میشوید