2777
2789
عنوان

جای من باشید چیکار میکنید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست
خودم اول ک شکه شدن بهشان گفتم ک فعلا نیاید تا مامانم بهتر شد چند ساعت دیگه بیاید خانه... ولی بعدش ه ...

خب  پس خودتون  ترسوندیشون خیلی ترسیدن چون اطلاعاتشون هم کم هست در مورد بیماری یگم باید حق داد بهشون 

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا سرم داره از درد بخاطر غصه و حرص و اشک میترکه... یه عمره ما همین مشکل را داریم؛میبخشیم و بزرگوا ...

ای بابا چقدر بد شددد خب اتفاق افتاده مهم دل خودتون هستت الان خودتون دل خانوادتون شاد کنید 

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 
عزیزم اتفاقا اطلاعات پزشکی شون خوبه. جالبه خودشون گفتن از حساسیته... میترسن مامانم الان از بیمارای ...

درسته پس از اون جهت

اخه یک دیگ اش را چجور بخوریم؟دو طبقه کیک و...

اگه احتمال میدید فردا میان نگه دارید برا فردا شب اس به همیایه ها بدید فقط

نظرتون چیه فردا دعوتشون کنم؟ اخه ناراحتم هستم ازشون.

اگه بیان که خوبه ولی باز هزینه غذا میفته براتون