2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الحمدالله نه دوست پسر داشتم نه این استرسای وحشتناک‌و 

وللللییییی روزیی که مادرمو خواهرم گفتن فلانی زنگ زده فردا میان خواستگاری یکی از بهترین روزای زندگیم بود چون چهارسال منتظرش بودم بدون اینکه ازش خبر دقیقی داشته باشم شاید سالی یکبار یه خبری ازش میشنیدم 

میدونستم میاد و اومد😍😍😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
الحمدالله نه دوست پسر داشتم نه این استرسای وحشتناک‌و  وللللییییی روزیی که مادرمو خواهرم گفت ...

چه قدر عالی 😍انشالله همیشه خوشبخت باشی 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
خب  وقتی درجریان دوستیتونن همون راستشوبگوک دوسپسرت میادخاستگاری کلیم خوشحال میشن

کاش خوشحال شن
مامان بابای من از اینان که عذا میگیرن دخترشون می خواد شوهر کنه تنها شن
همیه تو نظرشون من بچم

ما اواخر مامانامون در ارتباط بودن یه هفته قبل خواستگاری مامانش اومد شهرمون منو و مامانمو واسه شام دعوت کردن بیرون مامانش گفت بچه ها هم دیگرو دوست دارن به اندازه کافی شناخت پیدا کردیم اگه صلاح میدونید رابطشونو رسمی کنیم و اجازه خواستگاری بدین

شما هم برو به مامانت بگو خونواده فلانی اجازه خواستگاری خواستن چی بگم

مگه نمیگی خونواده ات در جریانن ؟ چیرو میخوایی بگی ؟ بگو همونا شرط شمارم انجام دادن میخوان بیان. همین ...

همین که می خوان بیان دیگه رسمیش کنن رو میخوام بگم
به خدا نمی دئنم چرا همس تو نظرم میاد به مامانم میگه بعد با این جمله رو به رو میشم که : عجلتون چیه ؟ باید ببنم بابات چی میگه

اونا که میدونن پس مشکل چیه،یعنی خانوادت توقع دارن تا آخر عمر دوست باشین،چه خانواده اپن مایندیم داری

واقعااااااا ، حتی خونمونم میاد میره ، ولی من می ترسم حرف از جدی شدنش بزنم ، نمی دونماااا شایدم خودم دارم الکی استرس میگیرم ، ولی همش این فکرا میاد تو سرم 

وقتی خانواده ها ميدونند من نمی‌فهمم دیگه دلیل استرس چطوری گفتن نداره😐😑

مگه اینکه خانواده ها سختگیر باشند 

اگه قسمت هم شدید در ضمن از طرفت مطمن هستی؟ حتما یه چند ماهی نامزد باشین تا بهتر هموبشناسید

چه قدر عالی 😍انشالله همیشه خوشبخت باشی 

ممنون عزیزم همچنین شما😍😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ممنون عزیزم همچنین شما😍😍😍😍😍

مرسی از لطفت😘

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.