2777
2789
۲۲ سالم بود.مامانم گفت باید بیان رسما خواستگاری .کلا مامانم روشنفکره و خیلی خانوادم واکنش خوبی نشون ...

خدارو شکر ، ایشالا همیشه شاد باشی ، خوش به حالت
حالا برعکس من همش فکر می کنم خانوادم میگن هر چی دیرتر بیاد خواستگاری بهتر

خوب 6 ساله دوستین و میدونن اگه مخالف بودن با دوستیتون مخالفت میکردن

دقیقا ، با طرفم و دوستسمون و این که با هم ازدواج کنیم مخالفتی ندارن ، فقط همون اطمینان از اجرا شدن شرطشونه که به تعویق انداخته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

6 ساله با همیم خانواده من سخت گیرن

ووووای چطور بعضیا تا 10سال اون راه دور منکه نمیتونم😆

نمیخام تو دلت خالی کنم وای دختر دائم 8 سال با همسرش دوست تو یه شهر، الان زندگی جهنمه شوهر بیکار رفیق باز،... از آب در آمد، ایشاا... واس شما اوکیه باشه، چشات وا کن تا میتونی

خدارو شکر ، ایشالا همیشه شاد باشی ، خوش به حالت حالا برعکس من همش فکر می کنم خانوادم میگن هر چی دیر ...

منم اون روزا خیلی استرس داشتم.بیشتر استرسم بخاطر این بود که خانواده ی شوهرم رو من ایراد بذارن.ولی اون روزا گذشت.به خوشی هم گذشت.اصلا استرس نداشته باش عروس خانم.روز وصالتون نزدیکه.خوشبخت بشین🌹

ووووای چطور بعضیا تا 10سال اون راه دور منکه نمیتونم😆 نمیخام تو دلت خالی کنم وای دختر دائم 8 سال با ...

دختر دایی شما طرفش رو درست نشناخته یا از یه چیزایی چشم پوشی کرده و بی فکر رفته زیر یه سقف ، فرقی نداره تو یه شهر باشن یا نباشن ، اگر طرف حسابی یا نا حسابی باشه از اول تا آخر همونه 

منم اون روزا خیلی استرس داشتم.بیشتر استرسم بخاطر این بود که خانواده ی شوهرم رو من ایراد بذارن.ولی او ...

وای مرسییییییی از این همه انرژی مثبتتتتتت
من همه استرسم خانواده خودمن
و نمی دونم باید چیکار کنم
لامصب من تا میان حرف بزنم گریم میگیره
نمی دونم چیکار کنم ، فوق العاده هم خجالتیم که چجوری باید اینو بیان کنم

آفرین به تو . 

دیگه قسمت بود و بهم رسیدیم

من اصلا دختر سر به زیری نبودم و قبل ازدواجم خیلی دوست پسر داشتم

دیگه اخرا فهمیدم چه ادمی مناسبه من و خوانوادمه

ازدواج خوبی هم که داشتمم مدیون دوست پسرایی که داشتم میدونم باعث شد تو شناخت ادما خیلی دقیق تر باشم

وای مرسییییییی از این همه انرژی مثبتتتتتت من همه استرسم خانواده خودمن و نمی دونم باید چیکار کنم لا ...

اصلا شما نگو. خرابتر میکنی. عین بقیه خواستگاریا بگو مادرش زنگ بزنه. 

یه خانم مستقل و قوی 

مادر شوهر من خیلی باحال بود خواستگاری من شوهرم مادرش برای آشنایی از یه شهر دیگه اومدن قرار بود شب بیان اینا از ظهر اون روز تو شهر ما بودن شوهرم زنگ زد گفت مامانم میگه ما میریم پیتزا بخوریم تو هم بیا شب با هم میریم خاستگاری😂😂😂😂😂

یعنی یه روز منم مامان میشم