سلامم
بعد کلی تحقیق و سرچ و استرس برای عکس رنگی رفتم.
چند نکته هست که چون فکر می کنم بقیه ممکنه به دردشون بخوره گفتم اینجا بنویسم.
خود عمل عکس رنگی در سه مرحله انجام شد که در کل از لباس دراوردن و پاشدن از روی تخت ۵ دقیقه بیشتر برام طول نکشید، و خانومی هم که اینکارو انجام داد بنظرم تو کارش باتجربه بود. مرحله اول واژنو معاینه کرد که یکم درد داشت. (البته من کلا موقع معاینه خیلی حساسم و اغلب درد دارم). چون میخوان ببینن التهابی یا عفونتی دارین یا نه که من داشتم مقداری. تو پاپ اسمیرم البته داشتم در حد متوسط. که دکترم گفت اشکالی نداره و برو برای عکس رحم.
بعد مایع حاجبو تو رحم فرستاد که این خودش یکم باز درد داره. دردش قابل تحمله مثل پریود، منتها چون یهو مایع میاد تو رحم ناگهانیه. بعد برای مرحله سوم مایع رو میفرسته تو لوله فالوپ. اینجا دردش از قبلی بیشتر بود، انگار یکی داشت باد می کرد تخمدانهامو! ولی تا میای به خودت بجنبی درد فروکش میکنه و تماااام. در کل دردش در حد ۵ ثانیه بود. بعدم که بلند شدم و انگار نه انگار.
*من نیم ساعت قبل یک ژلوفن خوردم.
*نواربهداشتی با خودم بردم چون بعدش ازم مقداری خون اومد.
*وقتی تاثیر قرص کم شد حالت درد تو تخمدانهام داشتم. نتیجه هم این شد که گفتن لوله هام باز هست و مشکلی نداشتم.
*در کل اونقدرررر که ترس داره درد نداره نترسید. 😊✋
*من اول میخواستم برم گاندی. ولی چون هیچکس ازونجا اطلاعی نداشت نرفتم. بعد دکترم بهم کارت سونوگرافی صدرا در تهرانپارسو داد، منتها اون روزی که من میخواستم برم، متخصص عکس برداری نبود. نهایتا خیلی اتفاقی یکی از دوستام مرکز تصویربرداری موج تو امیرآباد رو بهم معرفی کرد و رفتم اونجا.
* از نظر قیمت تو حدود سونوگرافی کاخ بود. وسیله ای نخریدم خودشون داشتن (تخت هم روکش یکبار مصرف داشت و شلوار یکبار مصرف) که همه با هم شد ۲۹۲ هزار تومان. از نظر محیط هم جای تمیز و خلوتی بود و از برخوردشون هم راضی بودم.
ضمنا عکس و نتیجه را همون لحظه بهم دادند.
این هم از تجربه من. امیدوارم به دردتان بخورد. 🙏