2777
2789
عنوان

بن مژه.......👁😉

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 35 پست
چرا خطرناک؟

خب یوقت چشت حساسیت کرد میخوای چیکار کنی

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مدل ی ارایشگر شو با 50 تومن بزن  عالیه

هزینش برام مهم نیس گلم

بیشتر این برام مهم بود ک ببینم دوستانی ک زدن، راضی بودن یا ن

آخه میترسم چهرم خوب نشه

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
خب یوقت چشت حساسیت کرد میخوای چیکار کنی

سیتریزین برای قبلش بخوری،حساسیت و اشک نمیده

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
چرا انجام ندادی خب؟

حس کردم خیلی ریسک داره ترسیدم و اینکه شنیدم میریزه باید شارژ بشه

یکیم مامانم یادم داد که شبا یه سرمه ی جزیی و خیلی کم بزنم به چشام صبح اگه پخش شدگی داشت دور چشامو با پنبه و یه قطره روغن نارگیل تمیز کنم

من انجام میدم راضیم یه بار زدنی تا حموم بعدی لای مژه ها میمونه

هم چشارو تقویت میکنه هم بی نهایت قشنگ میشه

حس کردم خیلی ریسک داره ترسیدم و اینکه شنیدم میریزه باید شارژ بشه یکیم مامانم یادم داد که شبا یه سرم ...

چ عالی عزیزم

ولی من خودم باز با سرمه مخالفم🙈

میشه لطفا عکس از چشمات بدی؟🙈 راضی هستی؟ اذیت نشدی؟

فقط موقع زدنش یخورده اذیت میشی چون جای حساسیه بعدش همه چی اوکیه فقط چشم مشکی تر میشه مثل وقتی که خط چشم مایع کشیدی وپاک کردی ولی بین مژه هات مشکیه هنوز دقیقا همینجوری میشه 

فقط موقع زدنش یخورده اذیت میشی چون جای حساسیه بعدش همه چی اوکیه فقط چشم مشکی تر میشه مثل وقتی که خط ...

همسرم خیییییییلی مخالفه

به نظرت نگم بهش، برم انجام بدم میفهمه؟😁

کدوم شهری؟ اهواز دوستم انجام میده.با هر کار میکرو که انجام بدی یه بن مژه اشانتیون میده

پیج نداره دوستت؟

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
مثل خط چشم  ولی باریک تر مخصوص کارمندا و دانشجوها ک نمیخوان خیلی توی تابلو باشه

عروس عموی من انجام داده قشنگه 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
مثل خط چشم  ولی باریک تر مخصوص کارمندا و دانشجوها ک نمیخوان خیلی توی تابلو باشه

عزیزم مخصوص قشر خاصی نیست! برای کساییه ک دوست دارن نامحسوس باشه خط چشمشون و فقط خط مژه هاشون پررنگ بشه ک چشمو درشتترو خوش حالتتر نشون بده 

زندایی و خاله ی من زدن واسه خالم پخش شد واسه زنداییم عالی شد 

خاله امو نمیدونم کجا زده بود خیلی سال پیش بود ولی حای بد نمیره واکنش پوست خودش بود, زنداییمم ارایشگاه مژگان دادفر زد دو سال پیش