فارماسیست مدیر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 عنوان بن مژه.......👁😉 | مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 35 پست کسی انجام داده؟راضی هستین؟هزینش چقدر شد؟ بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁 1398/09/11 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zibaye_bidar عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 12535 پیج نداره دوستت؟ بله داره الان میذارمhttps://www.instagram.com/p/Bx-WIudlyfr/?igshid=14acmsxot3v8o
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 عروس عموی من انجام داده قشنگه شوهرمو چیکار کنم🤦♀️😂 بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 عزیزم ی خط چشم باریک خیلی بهتره.من خودم تاتو کارم خودم واسه خودم باریک زدم،بن مژه به مژه هات آسیب می ... وااااقعا؟؟؟ای بابا مژه رو آسیب بزنه ک خیلی بده🤦♀️ممنون خانومی😘😘😘 بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 عزیزم مخصوص قشر خاصی نیست! برای کساییه ک دوست دارن نامحسوس باشه خط چشمشون و فقط خط مژه هاشون پررنگ ب ... آره عزیزم مال قشر خاصی نیسمن کلی گفتممنظورم ی چی دیگه بودخب منم پوستم رنگ پذیری بدی داره🤦♀️پس بعید میدونم خوب بشه بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
خانوم۶۳ عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2138 همسرم خیییییییلی مخالفه به نظرت نگم بهش، برم انجام بدم میفهمه؟😁 منم نگفتم /اگر قبلا اهل خط چشم کشیدن ومدادکشیدن بودی کسی نمیفهمه ولی اگر هیچوقت خط نکشیدی وممکنه تغییرکنی احتمالا میفهمه
فارماسیست مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 3640 منم نگفتم /اگر قبلا اهل خط چشم کشیدن ومدادکشیدن بودی کسی نمیفهمه ولی اگر هیچوقت خط نکشیدی وممکنه تغی ... آها😁مرررسی گلم بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁