2777
2789
عنوان

تنگی نفس در بارداری

66 بازدید | 6 پست

سلام دوستای خوبم هفته ۲۵ ام تنگی نفس میگیرم گاهی وقتا طبیعیه؟؟؟اونم از الان؟؟کسی مثله من بوده انگار بچم همش تو معدمه

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنها مشکلم تو بارداری دومم همین تنگی نفس بود . انگار یکی هر لحظه نشسته بود رو قفسه سینم.  ...

منم دقیقا همینجوری میشم یه یک ماهه گاهی وقتا درگیرش میشم ولی حالا بیشتر شده انگار نمیتونم درست نفس بکشم سختمه

من داشتم ، طبیعیه تا آخر زایمانمم داشتم ، شبا که میخوابی به حالت تقریبا نیمه نشسته بخوابی راحت تره

آره دقیقا به پهلو چپ که میخوابم میگن خوبه واسه جنین انگار میخوام‌ خفه شم اکسیژن کم میارم از خواب میپرم بالا ولی تا میشینم بهترم