2777
2789
عنوان

متاسفم برای بعضی ها ...

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر راه اینه که از نی نی سایت و جاهای امثالش خارج شد 😏

نه بهترین راه بالا بردن صبرتون و بی توجهی هست .اصلا نباید اعصاب مون دست بقیه باشه عزیزم.بذار بگن.شما حرف درست را بزن و رد شو

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بهتر راه اینه که از نی نی سایت و جاهای امثالش خارج شد 😏

عادت کردم بازم خوبه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
نه بهترین راه بالا بردن صبرتون و بی توجهی هست .اصلا نباید اعصاب مون دست بقیه باشه عزیزم.بذار بگن.شما ...

بله عزیزم موافقم اتفاقا من خیلی وقتا نظر نمیدم و با اینجور آدما اصلا هم کلامم نمیشم من سرم به کار خودمه ولی خودم گفتم اینو هم بنویسم 

نه بهترین راه بالا بردن صبرتون و بی توجهی هست .اصلا نباید اعصاب مون دست بقیه باشه عزیزم.بذار بگن.شما ...

راستش من محیط نی نی سایتو دوس ندارم فقط یه بار به خاطر یه سوال مجبورشدم عضو بشم وگرنه علاقه ندارم حرفای بی ربط بعضی ها رو بشنوم

بله میدونم همه جور آدمی هست ولی شما هم مسخره نکنید حرف من جدیه 

خب اینم باید قبول کنین ک بعضیا حرفا رو جدی برداشت نمیکنن بعصیا هم شوخی برداشت نمیکنن

کلا عین خیالت نباشه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
خب اینم باید قبول کنین ک بعضیا حرفا رو جدی برداشت نمیکنن بعصیا هم شوخی برداشت نمیکنن کلا عین خیالت ...

بله قبول دارم ولی خب این واقعا یه معضله اینکه وقتی کسی داره یه چیز جدی میگه چرا باید بعضیا مسخره کنن یا خیلی ببخشید به خیال خودشون مزه پرونی کنن کاش آدما یاد بگیرن وقتی  از یه تاپیک یا موضوع خوششون نمیاد مجبور نیستن نظر بدن 😑