2777
2789
عنوان

متاسفم برای بعضی ها ...

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 38 پست

بعضیا هم انقدر عقده ای هستن که جرات نیست باهاشون یه کلام حرف زد جد و آبادت رو میاره جلوت فکر میکنه کارش هم عالیه اینجا از خیلیا متنفرم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای بچه ها حالم بده  نمیتونم بلندشم  فکر می کنم تا شب میمیرم از بس ک حالم بده

چرا؟ آنفولانزا گرفتی؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

عزيزم بعضي چيزا برميگرده به تربيت و فرهنگ آدما

متاسفانه شما نميتوني كاري بكني

منم مثلا ميبينم تو يه سري تاپيكا استارتر داره خيلي جدي از مشكلاتش ميگه خيلي ها شروع ميكنن به شوخي و خنديدن و چرت و پرت گفتن

خب اينا فرهنگ پاييني دارن

ما هم نميتونيم اينجا تربيتشون كنيم

نهايتا بايد يه تذكر بديم و رد بشيم

وااااای الان قشنگ خواهر شورای منو داری میگی از عالم و ادم میگن در حالی که نمیدونن همه از اخلاق بدشون دارن حرف میزنن چند نفرم به خوردم گفتن چرا اینجورین چجوری تحمل میکنی...بماند که چقد خودمم با این کارا رنجوندن منم سپردمشون به خدا😊

برای نینی دارشدنم لطفاصلوات بفرستید
عزيزم بعضي چيزا برميگرده به تربيت و فرهنگ آدما متاسفانه شما نميتوني كاري بكني منم مثلا ميبينم تو ي ...

بله عزیزم همشونو میدونم فقط خواستم در قالب یه دل نوشته بنویسم

یکبار یکی تاپیک زد ۳۰ نفر برن روسیه مسلمون شن چی میگن 

منم گفتم اوسکول 

زنیکه فکر کردم خودشو میگم به همه امواتم فحش داد ازش نمیگذرم اعصابم رو خیلی خراب کرده اگه ازمم معذرت خواهی میکرد یه چیزی انقدر بیشعور بود که از حرفش پایین هم نمیومد 

نمیدونم چجوری بقیه تحملشون میکنن

میدونم عزیزم اما زنی که همسن مادرمه و هنوز رفتار درستی نداره  دیگه امیدی بهش نیست  باهاشو ...

بله اتفاقا من خیلی وقته این رویه رو پیش گرفتم وکلا خیلی کم سعی میکنم نظر بدم در کل آدم محتاطی هستم 

اسی الان هم باید توضیح بدی به کاربرا که چرا تاپیک زدی :)

یعنی به اینم کار دارن که چرا درد و دل میکنی خخخ

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍