2777
2789
عنوان

خانواده شوهر🤐

272 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها .ماجرا ازاین قراره خانواده شوهرم خسیسن منم تازه عقد کردم وبعد عقدمتوجه شدم شوهرم خوبه اصلا خسیس نیست.ولی خانوادش اصلاااا براش خرج نمیکنن ازبچگی خودش کار کرده خرج دانشگاه وتحصیلش رو داده حتی دبیرستانش.۹سال سرکار بوده وتمام حقوقش خرج خانوادش وتحصبلش کرده بجز چهارتیکه وسیله که برای جهیزیه خریده چیزی نداره.خونه ای که دولت بهمون داده ویه وام ازدواج ۳۰تومنی.خانواده شوهرم اصلا حمایت نمیکنن.من وشوهرم خیلی توفشار مالی هستیم.من به شوهرم گفتم پول وام ازدواجت رو بده ماشین بخر و یه عروسی سبک ورحد مهمانی بگیریم یه مقدار خودمون بزاریم یکمم اونا تازه هدیه هامونم واسه اونا ولی اونا میگن نه واصلا نمیتونیم ولی میتونن .خیلی خستم بریدم .خیلی خسیسن بخدا دیگه خستم کردن.شوهرم کلی وام تومجردی گرفته و معلوم نیست پولش صرف چی شده بخدا ازحقوقش ۱تومنم نمیمونه .مادرش میگه تو حسودیت میشه پسرم کارکرده خرجمون کرده میگم خب الان کمکش کنید میگه نه به ماچه.اول اومدن خواستگاری کلی وعده دادن الان میگن نه.دوست دارم جداشم چون خیلی دخالت میکنن شوهرم ازجیب خودش خرج میکنه اونا میگن نمیخواید گرونه باورتون میشه پول نداشتیم کل خونه رو موکت کردیم من فقط یه فرش جهیزیم رو خریدم .بابام داره واسه خونمون کابینت میزنه ازجیب خودش.چون خودش کابینت سازه.همش باید بریم اشنا بیاریم مجانی واسمون کازکنن توخونه ولی اونا به فکر زیارت وسفر و.....😞😞😞ازدواجم سنتی بوده ومخالفتی نبوده ولی خب چرااا اخه دلم گرفته

گل پسرم دوستت دارم💖

خب چيكار به اونا دارين اولا اگه شوهرت خوبه اونا رو ول كن اجازه دخالت هم بهشون ندين بگو شما كه خرج نميكنين بقيه اش به خودمون مربوطه دوم اينكه من نفهميدم چرا ميخوايين هديه هاتون رو بدين به خانواده شوهر؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خب چيكار به اونا دارين اولا اگه شوهرت خوبه اونا رو ول كن اجازه دخالت هم بهشون ندين بگو شما كه خرج نم ...

گفتیم خرج کنن یکم برامون مثلا ده تومن بعد هدیه هارو ببرن

گل پسرم دوستت دارم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتون خرج کنید هدیه ها رو هم خودتون بردارید

ازشون انتظاری نداشته باش فردا روز همش میخوان بگن ما براتون خونه و ماشین خریدیم ما براتون عروسی گرفتیم سر اون چند میلیونی که دادن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

پول هدیه ها رو بردارید برای خودتون فعلا از کسی قرض بگیرید بعد هدیه هاتونو بدید جای قرضتون

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
عزیزم خودتون خرج کنید هدیه ها رو هم خودتون بردارید ازشون انتظاری نداشته باش فردا روز همش میخوان بگن ...

آره میخوام همین کارکنم ولی خب گفتم ماشین بخریم اوناکمک کنن بخدا هیچی نمیتونیم بخریم شوهرم داره قرض میکنه وسیله بخره واسه خونه حتی ۱۰۰تومنم پول نمیدن.همه چی باخودمونه

گل پسرم دوستت دارم💖
آره میخوام همین کارکنم ولی خب گفتم ماشین بخریم اوناکمک کنن بخدا هیچی نمیتونیم بخریم شوهرم داره قرض م ...

شوهرت قسط اون وام هایی که گرفته از حقوقش آزاد شده؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
پول هدیه ها رو بردارید برای خودتون فعلا از کسی قرض بگیرید بعد هدیه هاتونو بدید جای قرضتون

خیلی خانوادم ناراحتن من بخدا تمام وسایل جهازم مارک خریدم بهترین وسایل ولی اونا به شوهرم میگن چیزای ارزون بخر.😞😞😞

گل پسرم دوستت دارم💖
نه والا

خب پدر و مادرت چطور به همچین پسری که تو خرج خودش مونده زن دادن؟ 

الان حق ناراحت شدن ندارن دیگه! 

والاشوهرمنم همه چیوخودش برام خریدبااینکه فقط ۲۵سللش بودعروسیمون ولی چیزی کم نزاشت همچیوقسطی خریدخانواده اش هیچ کمکی نکردن عروسی هم شوهرم گرفت پدرمم جهیزییه خریدطلاهامم شوهرم گرفت چقدرانتظارات زیاده اتفاقابهتربعدانمیتونن چیزی بگن چون همچیوشوهرت گرفته

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
خیلی خانوادم ناراحتن من بخدا تمام وسایل جهازم مارک خریدم بهترین وسایل ولی اونا به شوهرم میگن چیزای ا ...

شوهرت مهمه عزیزم شما وسایل خوب بخرید همین که به حرفشون نکنید حالشون گرفته می شه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
آره میخوام همین کارکنم ولی خب گفتم ماشین بخریم اوناکمک کنن بخدا هیچی نمیتونیم بخریم شوهرم داره قرض م ...

خب شوهرت وظیفشه خودش بخره بخداپدرشوهرمنم صدتومن هم کمک نکردولی مااصلایبارهم شکایت نکردیم بااین که میلیاردره چون دوست داشتن پسرشون جون بکنه قدرزندگیشوبدونه خداروشکرهمون هم شدهرکی پدرش بهش همچی داده هیچ پخی نمیشه

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
خیلی ها کمک نمیکنند خانواده شوهر من هم یه هزاری کمک نکردن اما برام مهم نبوده که بخوام با پول خسیس زن ...

کمک نکنن اشکال نداره ولی قول بدن عمل نکنن اشکال داره. خانواده شوهر من 

من باهاشون شرط کردم 

گفتم من مستاجری نمیرم گفتن خونه مال پسرمونه و...

بعد ازدواجم گفتن برا خودمونه وسایلتونو بردارین برین. من که به شوهرمم گفتم. حلالشون نمیکنم مال غصبی هس ان شالله مریضی بشه بره تو جونشون. شوهرم شرمندم هست. الانم دو تا زمین خریده بنامم کرده. خونه مادر شوهرم میرم ولی یه لیوانم جابه جا نمیکنم. حرفم باش نمیزنم