2777
2789

بعد از زایمان ک از بیمارستان مرخص شدین.توی خونه لباس چی تنتون میکردین؟

خب بالاخره هم مهمون میاد ومیره باید مرتب باشه آدم

هم اینکه باید ی لباسی باشه ک بتونی راحت شیر بدی مجبور نباشی هی لباسو بدی بالا وسخت نباشه

خیلیییی ذهنم درگیر این سواله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شورت  و بلوز تو خونه میگشتم چون به همه اعلام کرده بودم تا یه هفته نیان خونمون حوصله ندارم کسی هم نیومد فقط من و مامانم و شوهرم بودیم بعد اونم هرکس میومد نیم ساعته میرفت،کلا گفته بودم دورم شلوغ نشه اعصابم نمیکشه

ی لباس گشاد و لخت و بلند بگیر وقتی مهمون داری بپوش که شکم و بدنت رو زیاد نشون نده. اخه من دیدم اندام ادم بعد زایمان خیلی وامیره   بعد نی نی رو تو اتاق شیر بده که راحت باشی.

خدا جونم میشه منو لایق بدونی و ی نی نی خوشگل و سالم بهم بدی. قول میدم مامان خوبی باشم.  مرسی خدا جونم عاشقتم.

من به توصیه مامانم لباس دکمه دار خریدم ولی چون سینه م بزرگه به کارم نیومد. تا آخر شیردهی گوشه لباسمو میدادم بالا طوری که بدنم معلوم نشه

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

اخه از یک طرفی هم زنی ک تازه زایمان کرده رو کلی لباس تنش میکنن آی باد نگیره آی فلان نشه

سورنا رزا منم مخالفم تا10روز باید خودشون عقلشون بکشه نیان....چ کاریه خببب.ولی خب هن فامیلای من هم هنسر میاااان هرچقدم بگییی

من 4 روز پیش زایمان کردم

یه پارچه گرفتم دادم دوختن برام

مدل ساحلی دادم دوختن ولی کمی آستین دار

راحت میاد پایین یقش

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست