2777
2789
عنوان

طرز تهیه خورشت به

1795 بازدید | 64 پست

به 

گوشت 

پیاز  

گردو 

آلو شیرین یا ملس

زعفران دارچین زردچوبه 

شکر 

شیره انگور 

هویج

گوشت و با پیاز بزارید خوب بپزه بعد به رو یه کوچولو تفت بدید و بهش ادویه ها رو اضافه کنید ، هویج سلیقه ای هست اگه دوست نداشتید اضافه نکنید 

موقعی که به ها نرم شد شعله رو کم کنید و آلو و گردو و شکر رو اضافه کنید اگه دوست دارید رنگ خورشت عنابی باشه بهش شیره نزنید چون رنگ خورشت تیره میشه و بزارید که جا بیوفته 

توی این خورشت چون شیرین هست گوشت کمتری استفاده کنید چون گوشت مقداری سفت میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما با به تاس کباب درست میکنیم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

ما خورشت به رو با گوشت و لپه درست میکنیم و در اخر به سرخ شده و شکر اصافا میکنیم.

دخترمم خیلی دوست داره

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
میشه مقدار هرکدومم بگی؟ نیازی نیست گرمی بگی همین طور چشمی بگو

برای خورشت ؟

بین عزیزم من حدود دو مشت به خورد شده و شش تیکه گوشت کوچیک و یه پیاز کوچیک و شش تا آلو فقط ترش نباشه سه تا گردو و دو کاسه ماست خوری سر خالی شکر البته مزه کن که دستت بیاد زیاد شیرین نشه

عزیزم این زرد چوبه و دارچین و زعفرانو باهم قاطی میکنی طعمشون قاطی نمیشه؟ 

نه گلم زعفران رنگ خورشتو قشنگ میکنه میشه دم کنی بریزی توش و به رو با دارچین و زرد چوبه تفت بدی

میشه کامل بگید چه جالب

مثل خورشتهای دیگه گوشت رو با پیاز داغ میداریم با اب بپزه. بعد نیم پخت شد لپه اضافه میکنیم( یا از اول با گوشت تفت میدیم و میداریم بپزه) ..

کمی رب تفت میدیم اسافه میکنیم وقتی گوشت پخت.. به مربعی خورد شده رو کمی سرخ میکنیم و اصافه میکنیم. و کمی شکر و خیلی کم ابلیمو و نمک.( گاهی به جای ابلیمو توش الو میریزم که ملس بشه)

و با پلو میخوریم.. 

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
شما هم طرز تهیه بگو لطفا 

پیاز حلقه و گوشت و به و هویج و سیب زمینی حلقه شده با کمی رب و زعفرون و یکم گلاب و دارچین .روی هم اونا رو میچینیم لایه لایه .یکم اب میریزیم بپزه. گوشت گوسفند باشه زود بپزه بهتره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».