به
گوشت
پیاز
گردو
آلو شیرین یا ملس
زعفران دارچین زردچوبه
شکر
شیره انگور
هویج
گوشت و با پیاز بزارید خوب بپزه بعد به رو یه کوچولو تفت بدید و بهش ادویه ها رو اضافه کنید ، هویج سلیقه ای هست اگه دوست نداشتید اضافه نکنید
موقعی که به ها نرم شد شعله رو کم کنید و آلو و گردو و شکر رو اضافه کنید اگه دوست دارید رنگ خورشت عنابی باشه بهش شیره نزنید چون رنگ خورشت تیره میشه و بزارید که جا بیوفته
توی این خورشت چون شیرین هست گوشت کمتری استفاده کنید چون گوشت مقداری سفت میشه