2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی پیدا کردم از تو ماشین شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 96 پست

نمیدونم چرا خانمای ایرانی اینطورین. سریع واکنش سریع داد سریع سوال و جواب . خب جواب نمیده این راهاتون که

خیلی ریلکس بردارین بندارین جلو پاشون با اخم جوری کهاز آرامش شما ترس توی دلش بیوفته کلی سوال و جواب توی ذهن طرفتون بندازین که چرا هیچی نپرسید چرا پرت کرد چرا سوال نکرد چرا ریلکسع چرا ..... 

معلومه وقتی بگین این چیه اونم میگرده تو ذهنش که جواب پیدا کنه

نیلا دختر ناز من
چهههه خبرتووووووونه  بس کنید این تاپیکای خیانت شوهرو  واقعا شورشو در اوردید  بسسسس ...

خیلی هم خودنمایی میکنن،بخدا ذهن بقیه زو بهم ریختن شک انداختن تو زندگیا،نمیگم ایشون دروغ میگن خدا واسه هیچکس نخاد،ولی بخدا خیلی جو سایت بد شده

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شوهرا شورشو درآوردن انقد خیانت میکنن نه زنهای بیچاره ای که زخم خورده ان

مطمئنید زنای زخم خورده خودشون نمیخان این بلا سرشون بیاد؟؟؟از هر ده مرد خیانتکار یکیش مریضه بقیشون یجای زندگیشون کمبودی حس کردن 

انقد یه طرفه قصاوت نکنید

عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی
بفرض اینکه ازش بپرسی چی میگه یا میگه مال کسی یا پروپرو یک جوابی میده که بسوزی کدوم خوبه  بش ...

احیانا این وسط هپاپیتو ایدزو و زگیلم جذبش شع حین محبت

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
اگه کاندوم سوراخ بشه چی! اتفاق یه بار می افته!

خیلی تخصصی به قضیه پرداختی 

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
احیانا این وسط هپاپیتو ایدزو و زگیلم جذبش شع حین محبت

ان شاءالله که تا اون حد نیست 

چی بگم امیدوارم نباشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

شنود بزار تو ماشين 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
خیلی هم خودنمایی میکنن،بخدا ذهن بقیه زو بهم ریختن شک انداختن تو زندگیا،نمیگم ایشون دروغ میگن خدا واس ...

واقعا از دیروز چنتا تاپیک اینجوری زدن؟؟؟حالمون بهم خورد والا 

ب جای اینکه اینجا تاپیک بزنن برن ببینن کجای کار میلنگه اخه

عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی
واقعا از دیروز چنتا تاپیک اینجوری زدن؟؟؟حالمون بهم خورد والا  ب جای اینکه اینجا تاپیک بزنن برن ...

موافقم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

به روش نیار بزار سر جاش بعد چن وقت دیگه برو نگاه کن ببین کم شده یا نه .دیگه خیلی حوایت جمع باشه دنبال مدرک باش کاری نکن که بفهمه فهمیدی اینجوری هیچی نمیفهمی میگه مال دوستمه و اگر واقعا کاری کرده باشه محتاط تر میشه و دیگه نمیشه مچشو گرفت

آخه آدم چرا باید کاندوم خودشو بده دوستش نگه داره مثلا. بالاخره اگه هم دوستی داشته باشه پسر بچه نیست که بترسه و نتونه کاندوم شو جایی قایم کنه. حتما دوستاش هم سن و سال خودشن. اصلا منطقی نیست یه مرد گنده کاندوم شو بده دوستش نگه داری کنه تو صندوق عقب. تازه میگه چند تاش استفاده شده بوده... یعنی دوستش هرموقع میخواسته میومده پیش این می‌گفته یکی بده برم!!! 

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   

اسی بنظر من اونو سرجاش بذار. بشمار ببین چندتاس.بعدش خیلی عادی بگو ماشین دست کسی دادی؟اگه گفت نه .بگو همینجوری. اگرم گفت اره ک بگو چراو کجابرده و اینا.جوریکه بفهمی جریان رو. فردا هم باز برو ببین باز اونجاس.ببین کم شده ازش؟اونوقت وارد عمل شو.  

❤خدایا عاشقان را غم  مده  شکرانه اش با من....❤