2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی پیدا کردم از تو ماشین شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 96 پست

خیلی بدون شیله پیله برو بگو عزیز من این چیه تو ماشینت پیدا کردم؟ یا اگرم مطمئن نیستی بمون یه مدرک خوب دستت بیاد ازش بعد رو کن.... بعدشم کا.... ندوم رو پیش خودت نگه دار ببین عکس العملش چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا اصلا جای سهل انگاری نداره ممکنه رفته باشه با این زن خرابها. اون وقت بیماریهای جنسی جفتتون رو ...

کاندوم چی میگه این وسط؟ خُب ایمنی رو رعایت کرده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چهههه خبرتووووووونه  بس کنید این تاپیکای خیانت شوهرو  واقعا شورشو در اوردید  بسسسس ...

چیکار کنن خوب تاپیک زدن مگه ایرادی داره درباره خیانت 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
کاندوم استفاده میکنه خب

از هر ده کاندوم یکیش سوراخ میشه

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

الان بهشم بگي ميگه مال دوستم بوده ماشينو ازم قرض گرفته🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄من باشم يه بسته مي خرم ميزارم او كيفم يه كاري ميكنم ببينه بعد كه پرسيد ميگم ماله دوستمه ببينم عكس العملش چيه قبول ميكنه يا نه اگه شلوغ بازي كرد ميگم تو براي چي تو ماشينت گذاشتي و جنگ جهاني شروع ميشه و .....

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

بفرض اینکه ازش بپرسی چی میگه یا میگه مال کسی یا پروپرو یک جوابی میده که بسوزی کدوم خوبه 

بشین سرجات انگار ندیدی 

بجاش عشق و محبتت رو به شوهرت بیشتر کن تا بیشتر جذبت بشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

اگه واقعا راستته که خدا صبرت بده خیلی سخته ولی اگه از سر سرگرمی این تایپیک هارو میزنید خدا ازتون نمیگذره چون خیلی از خانوم هارو به شک میندازین و دیدشون رو منفی میکنید 

😍عاشقتم که😍
کاندوم چی میگه این وسط؟ خُب ایمنی رو رعایت کرده

اگه کاندوم سوراخ بشه چی! اتفاق یه بار می افته!

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی