2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی پیدا کردم از تو ماشین شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 96 پست
نمیدونم شاید هم شما درست میگید ولی با تاپیک زدن و جو سایت رو بهم ریختن چیزی درست نمیشه  باید ب ...

عزیزم حتما ایشون به مشورت احتیاج داشته ونمیتونسته به کسی بگه ..حالا اومده تو مجازی که کسی نمیشناسه کمک بگیره 

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه جالبه وجود مردایی که ذاتش فاسد باشه درصدش کمه اما مردایی که فاسد شدن آمارش بالاس.  من همجن ...

پس شما اول مشکل رو تو خودتون جستجو کردید و بعدم حلش کردید 

منم دقیقا حرفم همینه 

کمتر مردی وقتی از هر جهتی تامین باشه میره سمت خیانت

این تامین بودنه هم همش به رابطه جنسی ختم نمیشه 

توی همه جنبه ها هست

عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی
نمیدونم شاید هم شما درست میگید ولی با تاپیک زدن و جو سایت رو بهم ریختن چیزی درست نمیشه  باید ب ...

چرا اینقدر جبهه میگیری. حتما چون میخواسته ایده و راهکار های بهتری به ذهنش برسه میاد اینجا تاپیک میزنه. مشورت کردن که خیلی خوبه تا اینکه آدم تو تنهایی خودش بشینه فکر کنه و به تصمیم اشتباه بگیره. اینجوری نظر 4 نفر و میبینه ذهنش باز تر میشه 

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   

اینجا نگن کجا بگن! الان مشاور ۴۵ دقیقه کم کمش ۵۰ تمن میگیره. اونم دنبال اینن بازم بکشوننت مطب و کشش میدن. اینجا خوبیش اینه کسی نمیشناسنتت و راحت میتونی کل مشکلاتتو بگی

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
پس شما اول مشکل رو تو خودتون جستجو کردید و بعدم حلش کردید  منم دقیقا حرفم همینه  کمتر مر ...

آره. به نظرم مردا انقدر بچن که نمیتونن منطقی رفتار کنن و حرف بزنن . به شوخی و شایدم دعوا حرفشونو میزنن که زنگ خطره باید سریع عمل کرد تا دیر نشده

نیلا دختر ناز من
چرا اینقدر جبهه میگیری. حتما چون میخواسته ایده و راهکار های بهتری به ذهنش برسه میاد اینجا تاپیک میزن ...

جبهه نیست عزیزم 

شما از دیروز تو سایت بودی ؟؟؟

اخه چراانقد بدبینی به وجود میارن

کافی نیست؟؟؟

بعدم تو این شرایط فقط مشاوری میتونه ب ادم راهکار بده همه قضیه رو بدونه 

الان شمایی ک فقط شنیدی خانم یه کاندوم پیدا کرده میخای چی بگی؟؟؟

۹۰درصد مینویسن تماااام شد خیانت کرده طلاق بگیر 

این شد راهکار؟

عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی
اینجا یه سایت عمومیه شما نمیتونی بگی من کدوم تاپیک برم کدوم نرم 

نمیگم کجا برو یانرو ..میگی اعصابم خورد میشه میگم خو نیا تو تاپیک ..زورت که نکردن 

I would love to be kind to me, i saw with all kindness