شوهرم خواب بود رفتم رفتم دنبال لنگ کفش بچمو بردارم از تو ماشین بعد همینطوری صندوق رو باز کردم زیر چادر ماشین یه بسته کا...نددم دیدم که چنتاشم مصرف شده.الان موندم چیکار کنم چی بگم بهش از صبح حالم بده آخه مارکشم ازین انارا بود که من ندیده بودم مصرف کنه😥😥😥چیکار کنم بنظرتون😥😥😥😥😑😑😑
خیلی بدون شیله پیله برو بگو عزیز من این چیه تو ماشینت پیدا کردم؟ یا اگرم مطمئن نیستی بمون یه مدرک خوب دستت بیاد ازش بعد رو کن.... بعدشم کا.... ندوم رو پیش خودت نگه دار ببین عکس العملش چیه
الان بهشم بگي ميگه مال دوستم بوده ماشينو ازم قرض گرفته🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄من باشم يه بسته مي خرم ميزارم او كيفم يه كاري ميكنم ببينه بعد كه پرسيد ميگم ماله دوستمه ببينم عكس العملش چيه قبول ميكنه يا نه اگه شلوغ بازي كرد ميگم تو براي چي تو ماشينت گذاشتي و جنگ جهاني شروع ميشه و .....
خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
اگه واقعا راستته که خدا صبرت بده خیلی سخته ولی اگه از سر سرگرمی این تایپیک هارو میزنید خدا ازتون نمیگذره چون خیلی از خانوم هارو به شک میندازین و دیدشون رو منفی میکنید