2777
2789
عنوان

از شانس بدمن مربی یوگام هم عین بابام میمونه که؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 90 پست
یه ذره مقاومت و مبارزه کن نمیشه همش پا پس بکشی ، کجاست خونتون؟ اگر طرفای مفتح باشییعنی تهران، اونجاک ...

یعنی جلوش درام....گفت فقط نزدیک خونه باشه زود برو زود برگرد

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلم سینمایی تماشا کن و کتاب و رمان مطالعه کن، اگر ایده داستانی در ذهن داری میتونی نگارش یک کتاب رو شروع کنی و یا بازی های ویدئویی انجام بده و اگر هم زمان داری میتونی داخل یوتیوب یا اپارات یک کانال بسازی و داخلش محتوای ویدیويی خودت رو تولید کنی...این ها چیزهایی بود که به ذهن من رسید.

با دو قانون در این جهان هرگز به تفاهم نرسیدم، یکی خواب بود و آن دیگری زمان...
اصلا توی این شرایط ب فکر دوست پسر نباش خیلی خطرناک ب روحیه الانت نمیسازه اصلاااا

باشه حتما حواسم هست...ممنون

وقتی خونه نیست کار کن نمیشه؟ 

بابام دیگه کم میره مغازه....چرا میشه ولی بوش تمام خونه رو برمیداره .... مخصوصا وقتی قلمو بشورم

یعنی جلوش درام....گفت فقط نزدیک خونه باشه زود برو زود برگرد

نه ک بخوای بی ادبی کنی مقاومت کن راضیش کن مثلا باشگاه خوب پیدا کن بعد ادرسشو بگو کجاست بعد بگو مربیش خیلی خوبه ارزش داره ادم بره پول مفت ک نیست ادم بده ب مربی الکی ...داریم وقت میذاریم حداقل درست انجام بدیم بااینا قانعش کن

پیلاتسشو برو نمیشه؟ندارا؟بگو از مربی راضی نیستم اصلا اخلاقش ب یوگا نمیخوره

چرا پیلاتس و فیتنس و ایروبیک هم داره

نمیدونم چه فرقی دارن 

با هم فقط صحبت میکنیم گاهی عکس میفرستیم، بعدش عاخه یه پسر ایتالیایی اون سر دنیا با عکس یا خود من میت ...

بله ممنونم

فیلم سینمایی تماشا کن و کتاب و رمان مطالعه کن، اگر ایده داستانی در ذهن داری میتونی نگارش یک کتاب رو ...

خیلی ممنون خیلی خوب بود .....

نه ک بخوای بی ادبی کنی مقاومت کن راضیش کن مثلا باشگاه خوب پیدا کن بعد ادرسشو بگو کجاست بعد بگو مربیش ...

باشه دنبال یه مربی خوب میگردم بعد به بابام میگم به خاطر مربی مجبورم راه دورتر برم سعی میکنم راضیش کنم

واقعا هم کثیف کاری داره ... بنطرم از طراحی شروع کن ک هرچیزی جلو چشمت بود بتونی بکشی ، حالا یوگام نشد ...

شاید مدادرنگی کار کنم .....فقط مچ دستم درد میگیره....قلمو خیلی راحت تره