2777
2789
عنوان

از شانس بدمن مربی یوگام هم عین بابام میمونه که؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 90 پست
کتاب بخون پیگیر ی شغل باش خونگی یا هر چیزی پیگیر درامد باش درامد داشته باشی بهت قدرت میده .

بله درامد خوبه ...ولی هر شغلی ام برم اونقد پول گیر نمیارم که از پدرم مستقل بشم

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه هر ماه میرم یه سالن ورزشی ببینم کی خوبه

هرماه! شما نباید بری سالن ورزشی، شما باید بری مرکز تخصصی یوگا ، اون باشگاهها ک چندتا رشته مختلف یادمیدن ک ب درد نمیخوره .

از طرفی اگر بخوای باهمه اینجوری صحبت کنی عین طلبکارا ، همش ضدحال میخوری ، منکه با گرز رو سرت نایستادم ک ... شما تاپیک زدی نظر خواستی یادت باشه

من تو یک شبکه اجتماعی یه دوست پسر خوب خارجکی پیدا کردم اینقد حال و هوام خوب شده 😍😍😍 من با اینکه ن ...

بابا ای ول به تو .......چه دل و جرئت ..... دوست پسر اونم خارجی....چه طوری اعتماد کردی

برو دنبال کاری که علاقه داری تا از اون کار لذت ببری و بقیه مهم نباشند رو خودت هم کار کن فکر می کنم ...

من نقاشی دوست دارم ...... رنگ روغن ..... ولی بابا از بوی تینر بدش میاد سرم داد میکشه

بابا ای ول به تو .......چه دل و جرئت ..... دوست پسر اونم خارجی....چه طوری اعتماد کردی

با هم فقط صحبت میکنیم گاهی عکس میفرستیم، بعدش عاخه یه پسر ایتالیایی اون سر دنیا با عکس یا خود من میتونه چیکار کنه؟ هرچی بخواد دم دستش هست با من چیکار داره عاخه 

اسم اپلیکیشنش Ablo است توام بگرد، شاید آدم حسابی پیدا کردی 

من نقاشی دوست دارم ...... رنگ روغن ..... ولی بابا از بوی تینر بدش میاد سرم داد میکشه

واقعا هم کثیف کاری داره ... بنطرم از طراحی شروع کن ک هرچیزی جلو چشمت بود بتونی بکشی ، حالا یوگام نشد پیلاتسم خوبه 

هرماه! شما نباید بری سالن ورزشی، شما باید بری مرکز تخصصی یوگا ، اون باشگاهها ک چندتا رشته مختلف یادم ...

من که جمله بدی نگفتم ..... راه حلی که به ذهنم رسید رو گفتم .... چون اینجا ثبت نام کردم یک ماه هست فکر کردم ماه بعد جای دیگه برم

منظوری من نداشتم