عزیزم میتونم عکستو ببینم ؟ اخه تو تایپیک گفتی خوشکلی نمیدونم چرا اعتماد به نفس من صفر شده همش تو اینستام و دخترا دیگرو با خودم مقایسه میکنم اخه من لاغر شدم صورتم خیلی لاغر شده تو رژیم قبلا خوب بودم خیلی خوشکل بود از اونایی بودم که عکسمو میفرستادم به یکی میگفت چقد خوشکلی ..،ولی الان برعکس صورتم استخونی شده هر کاری کردم تپل نشده ..،به نظر منم مرد به زیبایی خیلی اهمیت میده درست تو این یه سالی که لاغر شدم شوهرمم کلی عوض شده ولی چی کنم دوس ندارم شکم پهلو در بیارم کم بود خیلی کم ولی دوس ندارم شوهرمم لاغری دوس داره اما صورتم زشت شد حسابی .مجبورم کار کنم ژل بزنم وقتی گفتی انقد خوشکلم که..کنجکاو شدم ببینمت اگه میتونی عکس بدی ممنون میشم
اینجا پیام دادم که خلوته کسی نیس بفرستی نصف صورتم شد عب نداره کنجکاو شدم ببینمت همش فک میکنم حتما باید خیلی خوشکل باشم که کسی دوستم داشته باشه بخصوص دخترا کرجم هر جورررر به خودشون میرسن
اینجا پیام دادم که خلوته کسی نیس بفرستی نصف صورتم شد عب نداره کنجکاو شدم ببینمت همش فک میکنم حتما با ...
عزیزم متوجه نشدم کدوم تاپیک رو میگی اخه جایی نگفتم خیلییییی خوشگلم..بقیه میگن ولی من خودم فک میکنم معمولیم..تو چرا فک میکنی باید خودتو با بقیه مقایسه کنی؟چرا انقد اعتماد ب نفست پایینه؟مگه همه چی ب قیافس؟
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه