الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی از جلو میزنی باید فاصله اسپری تا موی سر ۳۰ سانت باشه اندازه موچ تا آرنج و فکر نمیکنم که شخصی خودش چنین توانایی داشته باشه که بتونه ۳۰ سانت دست خودش رو بلندتر کنه😜😜از همسرت خواهش کن برات بزنه
این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
میتونی از شیره برگ آلورا هم استفاده کنی هم رطوبت موها و پوست سرت تامین میشه و رشد و پرپشتی موهات هم کمک میکنه و هزاران خاصیت عالی دیگه هم داره که از حوصله من برای تایپ خارج🥵🥵🥵🥵
این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
عزیزم اشتباه نکن در هر حال نرم کننده رو به ریشه مو نزن چون باعث ریزش میشه مخصوصا شیمیایی چرا نرم کننده یا همون شامپو کرم کراتینه گیاهی نمیگیری خیلی به صرفه و عالی تازه گیاهی هم هست تازه واسه ریزش موهام نگران نباش فکر نکنم اندازه من خرج دکتر کرده باشی ولی از من به شما نصیحت ول کن این دکترا رو من یه شماره پیج میدم محصولاتش گیاهی و عالیه نرم کننده گیاهی عالی با شامپو ضد ریزش داره که همون هفته اول تاثیرش رو میبینی واسه موهای معمولی و زنگ کرده عالیه