2777
2789
عنوان

لطفا یه اسپری نرم کننده و گره باز کن مو معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 35029 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم خوبه ها ولی موهارو کفی میکنه یه کف سفید

خیلی از جلو میزنی باید فاصله اسپری تا موی سر ۳۰ سانت باشه اندازه موچ تا آرنج و فکر نمیکنم که شخصی خودش چنین توانایی داشته باشه که بتونه ۳۰ سانت دست خودش رو بلندتر کنه😜😜از همسرت خواهش کن برات بزنه 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

میتونی از شیره برگ آلورا هم استفاده کنی هم رطوبت موها و پوست سرت تامین میشه و رشد و پرپشتی موهات هم کمک میکنه و هزاران خاصیت عالی دیگه هم داره که از حوصله من برای تایپ خارج🥵🥵🥵🥵

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
کدوم سایت آرگان اصل داره؟من یدونه گرفتم ۱۶۰ ولی حس خوبی بش ندارم

ببخش دیر ج میدم اخه سر کارم

من خیلی وقت پیش سایتشو دیدم یادم نیست دقیقا چی بود ولی فکر کنم اسمش همون ارگان بود

بزن اینترنت سایت اصلی فروش روغن ارگان اصل میاد بالا

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
ببخش دیر ج میدم اخه سر کارم من خیلی وقت پیش سایتشو دیدم یادم نیست دقیقا چی بود ولی فکر کنم اسمش همو ...

اتفاقا برند آرگان رو من شنیدم خوب نیست!

سلام  پیج کاری من @ORIF-SHOP-YAZD    ممنون میشم فالو و حمایت کنین  

عزیزم  اشتباه نکن در هر حال نرم کننده رو به ریشه مو نزن چون باعث ریزش میشه مخصوصا شیمیایی چرا نرم کننده یا همون شامپو کرم کراتینه گیاهی نمیگیری خیلی به صرفه و عالی تازه گیاهی هم هست تازه واسه ریزش موهام نگران نباش فکر نکنم اندازه من خرج دکتر کرده باشی ولی از من به شما نصیحت ول کن این دکترا رو من یه شماره پیج  میدم محصولاتش گیاهی و عالیه نرم کننده گیاهی عالی با شامپو ضد ریزش داره که همون هفته اول تاثیرش رو میبینی واسه موهای معمولی و زنگ کرده عالیه

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲

Kerem.poost